Ne gledam utakmicu, ne toliko zbog "bojkota" koliko mi jednostavno to nije napeto, te znam da me neće nit razveselit nit rastužit što god da bude. Nema tu veselja, nema tu ljubavi, dok je takva otrovna atmosfera u zraku.
Jedino što sam htio napisat još je da su mi Babić i Index smiješni. Oni su ti koji su inicijatori "bojkota", oni su se razbacivali headerima na svom portalu s naslovom bojkot, te pozivali navijače da poručuju isto igračima na Facebook i Instagram profilima, oni su i pokrenuli fanpage Bojkot, da bi napravili što na kraju ? Aha da, izvještavali apsolutno sve oko reprezentacije i dalje. Bojkot sa tekstualnim prijenosom utakmice protiv Bugarske. Doslovno jedu sami svoja govna. Prejadno. Nisam imao ništa protiv te inicijative, dapače, podržavao sam ih nakon onog tragikomičnog priopćenja HNS-a, ali eto, ljudi nisu sami svoj koncept shvatili. Bilo je tonu istih ovakvih komentara na njihovim stranicama, i evo, vidim da sad prenose samo Italija - Norveška. Kad su već naumili tako nešto, trebali su puno ozbiljnije pristupit tome, ovako su ispali samo ko ekipa sa fejsa.