Hrvatska nogometna reprezentacija predstavlja Republiku Hrvatsku u međunarodnim natjecanjima u nogometu. Nalazi se pod vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza, upravljačkog nogometnog tijela u državi. Službeno priznata od strane FIFA-e. Najpoznatiji smo po prepoznatljivim dresovima.

mjesec kasnije

Da malo probudim temu, kakva su očekivanja za večeras?

Uz dosta nesreće, Azeri će izgubiti dva boda doma... :)

Za sat i pol je utakmica.  Očekujem pobjedu ali izborenu jedva. Nadam se da se varam i da ćemo ih ipak "glat" obrijati. To je želja a ono mi je što mislim da ce realno biti. :)

Poslano iz Mordora! Bobo smrade!!

Ocekujem pobjedu, uz dobru tekmu i sto vise golova.
Steta kaj ne igra Kovacic, odma bi bil visi pace, pa kaj je Kovacu :)

Bit će teško ali dobijamo  1 gol zabija Mandžukić nakon sto godina posta, nadam se da griješim pa ih pregazimo kao plitak potok i pukne petarda ali nekako sumnjam u to jer će azeri biti opako motivirani da se pokažu  :

Ovo prikazano do sad je katastrofa od igre...nasi velikani statiraju po terenu. Lopte spore..igre nema..uzas.
Nadajmo se buđenju u drugom pol.

Sent from my S5 using Tapatalk

Nadajmo se, jer do sad sam skoro zaspal, a sad idem popiti tabletu pa budu sanse jos vece...

Da bi se probudili, treba imati kvalitetan plan igre.

Ma vjerujem da samo ubrzaju igru i bude brzi prenos sa strane na stranu da ih imamo. Ipak imamo kvalitetu, tehniku i to treba koristiti.

Sent from my S5 using Tapatalk

Ide napokon igrac odluke u ovoj tekmi nutra.
Ulazi i zabija Kova :)

Kova sheba dvije najvece prilike

Bas sam osjecal da bi on tu trebal dojti do izrazaja i je, nazalost fulal cisto i bil neodlucan de se mora potegnuti, a on to zna.

Cestitke Azr. i Zutom.

Ma meni je ovo izgledalo kao da ne zele pobjedit.

U što se ova Hrvatska pretvorila u zadnjih 7 godina, to je tužno.
Od reprezentacije koje su se svi bojali, postali smo reprezentacija s kojom svi mogu igrati.

Nema razlike u igri od Bilićevog drugog mandata (bez Prosinečkog), Štimćevog eksperimentiranja i Kovačevog ne znam uopće kako da ga nazovem, nekakvog nogometa 18. stoljeća kakav ne igraju niti djeca u parkovima.

Da ovi Azeri znaju odigrati dupli pas ili klasičnu ševu s tri igrača, vraćali bi se mi danas u suzama doma...

Kakvi mrtvi konji.
Jel tko od njih čul za puknut po golu ikad.
Udarci Rakitića, nikad lošiji Manđo, bijedni Kovačić. Bolje da je Kramu strpal nutra, a ne nosonju Kalinića.

Ma meni je ovo izgledalo kao da ne zele pobjedit.
Tako je i bilo. Zadnjih deset minuta su igrali malo brže i to je to. Plastične zvjezdice, pogotovo ekipa koja je prešla u nove klubove. Drljavo do bola.