- Uređivano
Hrvatska nogometna reprezentacija
Da malo probudim temu, kakva su očekivanja za večeras?
Uz dosta nesreće, Azeri će izgubiti dva boda doma... :)
Za sat i pol je utakmica. Očekujem pobjedu ali izborenu jedva. Nadam se da se varam i da ćemo ih ipak "glat" obrijati. To je želja a ono mi je što mislim da ce realno biti. :)
Poslano iz Mordora! Bobo smrade!!
Ocekujem pobjedu, uz dobru tekmu i sto vise golova.
Steta kaj ne igra Kovacic, odma bi bil visi pace, pa kaj je Kovacu :)
Bit će teško ali dobijamo 1 gol zabija Mandžukić nakon sto godina posta, nadam se da griješim pa ih pregazimo kao plitak potok i pukne petarda ali nekako sumnjam u to jer će azeri biti opako motivirani da se pokažu :
Ovo prikazano do sad je katastrofa od igre...nasi velikani statiraju po terenu. Lopte spore..igre nema..uzas.
Nadajmo se buđenju u drugom pol.
Sent from my S5 using Tapatalk
Nadajmo se, jer do sad sam skoro zaspal, a sad idem popiti tabletu pa budu sanse jos vece...
Da bi se probudili, treba imati kvalitetan plan igre.
Ma vjerujem da samo ubrzaju igru i bude brzi prenos sa strane na stranu da ih imamo. Ipak imamo kvalitetu, tehniku i to treba koristiti.
Sent from my S5 using Tapatalk
Jad i bijeda
Ide napokon igrac odluke u ovoj tekmi nutra.
Ulazi i zabija Kova :)
Kova sheba dvije najvece prilike
Bas sam osjecal da bi on tu trebal dojti do izrazaja i je, nazalost fulal cisto i bil neodlucan de se mora potegnuti, a on to zna.
Cestitke Azr. i Zutom.
Ma meni je ovo izgledalo kao da ne zele pobjedit.
Zasluženo.
U što se ova Hrvatska pretvorila u zadnjih 7 godina, to je tužno.
Od reprezentacije koje su se svi bojali, postali smo reprezentacija s kojom svi mogu igrati.
Nema razlike u igri od Bilićevog drugog mandata (bez Prosinečkog), Štimćevog eksperimentiranja i Kovačevog ne znam uopće kako da ga nazovem, nekakvog nogometa 18. stoljeća kakav ne igraju niti djeca u parkovima.
Da ovi Azeri znaju odigrati dupli pas ili klasičnu ševu s tri igrača, vraćali bi se mi danas u suzama doma...
igra im je katastrofa
Kakvi mrtvi konji.
Jel tko od njih čul za puknut po golu ikad.
Udarci Rakitića, nikad lošiji Manđo, bijedni Kovačić. Bolje da je Kramu strpal nutra, a ne nosonju Kalinića.
Ma meni je ovo izgledalo kao da ne zele pobjedit.Tako je i bilo. Zadnjih deset minuta su igrali malo brže i to je to. Plastične zvjezdice, pogotovo ekipa koja je prešla u nove klubove. Drljavo do bola.