Volio bi reći MGS, ali kamera odozgo zbog koje se mora stalno gledati u radar, kontrole, ne baš bajna grafika.. To nije dobro ostarilo. Čak i priča je prilično pojednostavljena u odnosu na buduće nastavke. Don't get me wrong, ja volim originalni MGS i ništa od ovog ne predstavlja problem meni osobno, al nekom klincu koji je igrao četvorku ili peticu će igranje jedinice biti noćna mora.
Pobogu Kristijane, upravo si uspredio MGSV sa starim nastavcima :)
Ruku na srce, kontrole jesu malo outdated, ali sve ostalo definitivno nije. Petica je definitivno najgori MGS koji sam igrao, a igrao sam ih sve mnogo puta. Možda najbolji što se mehanike tiče, ali mijenjam odma sve za lošu mehaniku a da sve ostalo bude masterpiece. Mogu oni napravit najbolju mehaniku u mehaničkom univerzumu ali ako je sve ostalo jadno, onda o čemu pričamo.
Super Mario sa SNES-a i čak Mario 64 su mi i dan danas odlični. Ne smeta me ta mala traljavost tamo, baš prije neke 4 godine sam 64-orku odradio ponovno. Gušt samo takav. To je dobro ostarilo.
Ocarina of Time, Zeldić jel, i ona je i dan danas remek djelo. Oke, komande. Ali meni to nekak ne predstavlja problem kad je igra takvo ludilo.
I navest ću FF7 gdje je active time battle nešto što i dan danas može održat lektiru svim budućim naraštajima.
Složio bi se da neke igre imaju staru mehaniku, ali i dalje deru sa svim ostalim, te je meni osobno to dovoljno da me mehanika ne smeta ili barem zanemarivo smeta.
Silent Hill prvi sam nedavno isto odradio. I da, bio je bomba.