kharnthebetrayer Viper i pravedink su me najhapali ko budalu. Nisam nikad igrao human revolution tak da mi ovo bude prvi deus ex. Nadam se da je stealth dio dobar kolko ga hajpaju.
ThaUrban Doslovno sam pokušao pratiti samo na početku, kad se glavni lik probudio. Nakon toga je samo traženje skip buttona.
fensisuperstar Prica je nebitna u doomu. Thats the point. Doom priča je na razini no man sky contenta.
chono7 Krenuo igrat dns, na petom levelu sam, vrlo dobra pucačina, but that story :Zaista ocekujes pricu od igre koja se zove Doom?
ThaUrban Zaista ocekujes pricu od igre koja se zove Doom? Hahaha. Ma ne. To je više bio sarkastični komentar.
chono7 ThaUrban - ma znam, zato i pisem za ime igre Yakuza_stinger - jebiga, witcher 3 je vec uzeo titulu igre generacije..
ThaUrban Mogu ti reć da sam jedino očekivao malo više "jeze" ili "horrora", ali ništa. Znači samo rokavela.
viper89 I vec zbog toga nemre biti GOTG Moze. Moze i tetris biti GOTG. Neke boli briga za pricu u igrama. Kad tebi nesto pase sta te briga sta drugi misle.
fensisuperstar Al realno Doom je naspram No man skya po kvaliteti isto kao witcher 3 naspram Duke Nukem Forevera.Ali nije GOTG.No man sky uzeo GOTGjer realno. generacijski će im ljudi jebati mater što su nam izrezali sav taj content i lagali kao kurve najvecejebo im pas materukratko: pridruzio sam se hejtanju hello gaysa i njihovog frontmana.nikad vise necu kupit igru day 1 ako nije od ruke poljske ili Kojimine.živio CDPRO KURWA!
Solid_Snake Al realno Doom je naspram No man skya po kvaliteti isto kao witcher 3 naspram Duke Nukem Forevera.Ali nije GOTG.No man sky uzeo GOTGjer realno. generacijski će im ljudi jebati mater što su nam izrezali sav taj content i lagali kao kurve najvecejebo im pas materukratko: pridruzio sam se hejtanju hello gaysa i njihovog frontmana.nikad vise necu kupit igru day 1 ako nije od ruke poljske ili Kojimine.živio CDPRO KURWA!