wolf Stvarno su falili ovakvi klasicni arena shooteri. Previse je dobrih igara da bi mogli bit goty al sigurno iznenađenje sezone.
DarkPunisher Doom dobio nagradu za najbolji soundtrack. Potpuno zasluženo IMO. Nemoguće je ne headbangat na bilo koju stvar iz OST-a. m/
pravednik Zasluženo.Prvoklasni FPS kakvog nisam igrao od New Ordera.Takvih fali na tržištu.Igra je čista perfekcija od mapa do protagonista/antagonista.Jedva čekam nastavak kojeg bi trebalo biti ako je suditi prema kraju.
DarkPunisher Jel dobio Doom kaj osim najboljeg soundtracka? Po meni je i najbolji shooter ove godine a bome ih ima kvalitetnih i sve sam ih hvala bogu odigrao.
pravednik Odigraj sve 100%Savjetujem ti od srca sakupljanje svih secreta i corax entrya ukoliko želišsaznati "pravu priču" i cijelu pozadinu glavnog protagonista.Iako je lik mutav kao Gordon u HL još uvijek ima više osobnosti od nekih iz konkurentnih FPS-ova.Samo prati njegovu motivaciju i pokrete prilikom cutscena.
19marksman89 Znaci:Igra je zabetonirana na 60 i ovo je najfluidnijih 60 frejmova koje je moj PC ikad pokrenuo.Znaci nista nije ovako cisto i glatko i mozda je jedina igra koja ima motion blur da pristaje i ne zelim ga iskljucit.Natjero sam je i u 4K i vrti na 38 i opet je fluidno,neznam objasnit.Fluidnije ide nego Far Cryevih 58 npr.Razlika je mozda samo i sitnom input lagu..Bolesno dobra old school igretina koja me vratila na mis i tastaturu sa osmijehom na licu