Trenutno koristim Logitech K280e, nekako sam uvijek preferirao "basic" uredske tipkovnice nasuprot gamerskim.
Tipke su relativno tanke i tiše nego druge tipkovnice koje sam imao (osim ako ne lupam naravno), a ima i numpad, to mi je uvijek plus za recimo Armu, letjelice u GTA, za extra keybindove u drugim igrama a i super dođe kod učenja Blendera.
One nožice na poleđini su duže nego na prijašnjim tipkovnicama i imam veći nagib god igranja i tipkanja, meni je to veliki plus, s obzirom na položaj stola, visine stolice i svega toga…
Postoje dvije mane koje bih mogao naglasiti, pošto su sve tipke tanke i niske, kad moram brzo pritisnut spacebar u nekoj igri zna mi ne registrirat. E sad, je li do mojeg položaja ruku ili tipkovnice (pre-owned u obitelji) ne bih znao ali često znam napraviti double-tap da budem siguran.
Druga mana je kod bližeg pregleda tipki, sve izgledaju kao da su samo neke jeftine naljepnice, i strah me je da ne otkinem neku od njih slučajno s noktom, ako prolazim s vrhom nokta preko tipki, nokat mi može zapest za svaku od njih.

Prije sam koristio Logitech G413 TKL SE, bilo je fora tipkat na njima, te osjećat i slušat taj feedback od tipki.
No, taj feedback je i dobra i loša stvar, loša u smislu da zna bit glasno i probudit ukućane po noći, nije baš idealno.
Također mi je smetao nedostatak numpada radi praktičnosti, ali manja veličina tipkovnice je bila plus sama po sebi.
Sve tipke se mogu osvijetliti tako da nikada nije bilo problema s pronalaženjem tipki po noći, uz FN key + Spacebar može se podešavat jačina osvjetljenja.