Prijatelji, konzolaši,
i oni izgnani članovi PC Master Rase koji ne hodočaste crkvi superiornosti miša i tipkovnice... Ponudite mi svoje uši.
Dakle, ovo bi trebao biti tread o kontrolerima iliti džojsticima.
Koji vam se omiljeni, kako ste ih spimpali, itd.?
Što se mene tiče, postoje dvije stvari na kontrolerima bez kojih ja više ne mogu (ugodno) igrati.
Prvi su KontrolFreek Vortex "izdužnici", a drugi su stražnje tipke. Nisam nikad bio BumperJumper igrač, tako da skakanje i ciljanje nisam mogao raditi zajedno dok nisam otkrio stražnje tipke. Sad sam hendikepiran bez njih :)
Od opreme trenutno imam:
XB1 Razer Wolverine Tournament Edition
PS4 Nacon Revolution Pro V2
Oba su žičana, što mi je daleko manji problem nego što sam mislio da će biti. barem se ne moram patit sa punjačima i baterijama.
Oba su apsolutno fantastična, s tim da Razer ima najbolje ABXY tipke koje sam ikad imao čast pritiskati. Imaju feedback od miša, tako da su vrlo istančanog zvuka i dodira. Puno ih diram, čak i kada je neprimjereno :)
Također, zbog nesnosne vrićine koja nas spopada svakog ljeta nedavno sam uzeo Gamer Grip "kremicu" za ruke, koja pomaže da mi se dlanovi ne znoje. Em je ugodnije igrati, em ti ruke mirišu lijepo, em kontroler ne smrdi.
Kako vi? Kako vaši?