Jennifer L. Armentrout - Iz krvi i pepela
Ovu knjigu sam posudio u knjižnici. Želio sam pročitati fantasy serijal, kojeg bih mogao čitati kako izlaze knjige i takav sam fantasy serijal i našao. Ovo su novije knjige, počele su izlaziti 2020. godine i počele su izlaziti i kod nas, za sada ih ima 4, a 2 su u pripremi za izlaženje. Sviđa mi se što je knjiga debela ima preko 570 stranica, pa ima puno za pročitati. Jennifer L. Armentrout inače objavljuje knjige od 2011. godine i u tom kratkom vremenu je već objavila nekoliko serijala poput Convenant, Lux, Wait for you ili kraćih The Dark elements, The Harbringer, Wicked. Također je napisala i samostalne knjige, njih 7, a osma knjiga pod nazivom Fall of ruin and wrath izlazi 12.09.2023. Želim aktivnije čitati fantasy knjige, početi ću sa ovim serijalom, a ima još izbora za čitati Zatvorska vidarica, Djeca krvi i kosti, Kletva mračna i samotna, Posljednja želja ili starije Prijestolje od stakla, Srce od tinte, Krvavo oko (Giles Kristian), Poglavar (Monica MacCarty), Ljubav iznad vremena (Karen Marie Moning), Sestre po krvi, Kresley Cole, J. R. Ward, Zamijenjena (Amanda Hocking), Između dva svijeta (A. G. Howard). To je ono što sam izdvojio za sebe za čitanje.
Do sada objavljene knjige (Blood and ash):
From blood and ash
A kingdom of flesh and fire
The crown of gilded bones
The war of two queens
A soul of ash and blood (Izlazi 18.07.2023.)
The primal of blood and bone (knjiga prije poznata pod nazivom The heart of bone and ash izlazi u proljeće 2024.)
Serijal Flesh and fire, dodatni serijal uz Blood and ash:
A shadow in the ember
A light in the flame
A fire in the flesh (izlazi 31.10.2023.)