Icek Hideo Kojima. Konami. Metal Gear Solid! Snake? No Snake! Big Boss? No Big Boss! Kojima? No Kojima! Zombie? Konami. Fuck Konami! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
f_i_c_o FuckKonami vlak je već prohujao, kasniš s rokovima skoro kao Kojima.: p https://www.youtube.com/watch?v=OnZQF-3UHag
CroZac_Drake Da svake 3 sekunde iskoci na ekranu “A game by Hideo Kojima” niko ne bi ni rijeci rekao.
f_i_c_o Da svake 3 sekunde iskoci na ekranu “A game by Hideo Kojima” niko ne bi ni rijeci rekao.U igri gdje ti naplaču-ju prave pare za drugi save slot, po 20 minuta traži mp sesiju(match)...mislim da to čak ni njemu ne bi prošlo
Icek 20 minuta? Tebe je uhvatio neki vrag da je tako trajalo, jer spoji uvijek u roku vrlo brzo. Prekjučer kad sam ponovo upalio mp da vidim kakvo je stanje me u roku minutu dvije spojio sa ekipom. Jedino inicijalno pokretanje igre traje nekoliko minuta.
sanzo Istina, ako želiš drugi save file na pokemonima nintendo ti pruži priliku da kupiš novu igru po punoj cijeni, save fileovi su prejeftini.
fensisuperstar jebo metal gear survive, dobit ćemo mi fallout, koji je bethesda master race a ne jebeni fucKONAMIbojkot! jebo PES!