yakuza_stinger Bezobrazluk ili ne, pitanje je sad. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Promo goodies sa sajmova su uvijek rado tražena roba, pogotovo ovakve rijetke stvari. Da li je nizak potez...baš i ne, jer zašto bi netko morao to čuvati ako ga eventualno ne zanima? No da su cijene malo prevelike, bome jesu.
veigue ...i još kod ovog od 700 dolara piše ultra mega rare. :IsusatikristaNeka samo prodaju. Uvijek će se naći budala koja će to kupiti.
Deadwalker Ljudi potroše 700$ na daleko veća sranja od Cyberpunk figurice. Sentimentalna vrijednost nema price tag
veigue I to je točno, kolega Deadwalker....samo što mi trenutno ne pada na pamet što bi to, za 700 dolara, moglo biti gore od figurice kojoj jedno oko bježi.
yakuza_stinger Sviđa mi se trol koji upravlja Cyberpunkerovskim twitter accountomMožda razroka ženska bolje nišani ak je augmentirala vid, who knows
Icek bar je bolja od TR ROTRFigura je rukom bojana te je moguće kod nekih da imaju totalno debilni izraz lica. Ja imma tu statuu I skroz je drugačiji izraz lica kod nje.
wooddiebone bar je bolja od TR ROTRFigura je rukom bojana te je moguće kod nekih da imaju totalno debilni izraz lica. Ja imma tu statuu I skroz je drugačiji izraz lica kod nje. Nemoj mi Laru dirat.