crnisokol Tu kolekciju imam par godina u digitalnom obliku i nikako da odigram, jbg stalno su neke druge igre prioritet. Budem uskoro ispravio i tu nepravdu prema Princu.
gibanica kupil DOOM, wolf new order, kupil bum sad homeworld remastered isto cim se ucita lelhardware 1060 od 6gb
yakuza_stinger Da su ove rupice napravili na način da su ostavili X u sredini kao na gamepadu, to bi bilo yebeno. Iako i ovako izgleda #Sexy
Zero Je li to baš izbušeno ili samo ima takav uzorak? Ne volim previše perforirana kućišta. Imam na kompu cijelu stranicu obloženu filtrom za napu (iliti prašinu) baš iz tog razloga. Što veća rupa, više i upada. Inače je čist oku ugodno.
Deadwalker Zvučnike Logitech Z213(lijen fotkati svoje)Nije nešto najbolje ikad, al' za te (male) pare gg
19marksman89 PS4 Pro i Uncharted Nathan Drake collection! PS4 upravo stigao a igra nije,a mogli su poslat zajedno
viper89 trebo si uzet unch 4 al bome kolekcija je odlican paket, bluepoint su napravili vrhunske remastere
19marksman89 Rijesen je i U4!Ovo sam si ja kupio,TLOU remaster mi je rijesio Neno,a jedan frend ce U4.