Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Moćno! :
Ajde sretno, možda ti čak i bude radila igra kako treba
Već 2 mjeseca nema tog velikog patcha
Max Payne za PS2.
Sad imam ravno 30 PS2 igara.
Until Dawn, ja mislim da do ND PS4 Collectiona nema više kupovanja.
Prednaručio BO3 i FIFA 16 (ako se to može uzeti u obzir s obzirom da još nije plaćeno )
Mad Max i MGS V (fizičke verzije i za PS4 obje). To je to dok ne nađem novi posao.
Dosao mi prijatelj iz Njemačke i čovjek mi kupio Fifu 16 i bijeli PS4 gamepad. Gamepad je predivan.
Poslano s mobilnog telefona S7
Da, al to nisi ti kupio. Mali aj van iz teme!
Haha n00b. Kupio sam to jer sam dobar prijatelj čovjeku. Kupio sam to višegodišnjim prijateljstvom i uvažavanjem. Kupio sam to...ne mogu više nasrat.
Ps3 super slim,Tekken 6 i Uncharted 1,2,3.
Ako pređeš Dark Arisen DLC dio, svaka ti dala. Ja odustao, jer je igra bezobrazno zahtjevna i valjda bi trebao grindati do besvijesti.
Inače, u siječnju igra izlazi i za PC. S obzirom da troka i zastajkuje na konzolama, vjerojatno će biti puno ugodnije igrati na toj platformi.
Inače, u siječnju igra izlazi i za PC. S obzirom da troka i zastajkuje na konzolama, vjerojatno će biti puno ugodnije igrati na toj platformi.Kad sam vidio sliku s igrom bas sam se pitao dal je izasla za pc..full mi se cinila zanimljiva al onaj letterbox u kombinaciji s ruznom grafikom me odbio od igre..tnx na info
To sam uzeo zeni i sinu za koju godinu kad naraste..ja cu to samo iskoristit da odigram ekskluzive Unchared,the last of us,beyond two souls i read dead redemtion.Ostalo me ne zanima.. Sad ces me jos manje trpit jer cu postat master race koji je odigrao sve tvoje ekskkuzive...sad sam undead,imortal.. master level 999999999Ps3 super slim,Tekken 6 i Uncharted 1,2,3.
Pa sve te igre ce doc na PC. Bezveze si kupovao PS3.
:To sam uzeo zeni i sinu za koju godinu kad naraste..ja cu to samo iskoristit da odigram ekskluzive Unchared,the last of us,beyond two souls i read dead redemtion.Ostalo me ne zanima.. Sad ces me jos manje trpit jer cu postat master race koji je odigrao sve tvoje ekskkuzive...sad sam undead,imortal.. master level 999999999Ps3 super slim,Tekken 6 i Uncharted 1,2,3.
Normalno treba učiti odmah na boljoj platformi igrati prave igre : :