Vidjeh na nekim forumima neke slične teme pa si pomislih, a zašto mi nebi imali tako nešto?
Nema ograničenja u vidu platforme, periferije, digitalije, fizikalije - jedini evenetualni uvjet je da donekle ima veze s gamingom.
Cijenu i mjesto kupovine možete navest ako hoćete.
Ako modovi smatraju da temicu treba premjestiti, nek to slobodno učine. A ako je nepotrebna, onda jbg.
Pa da krenemo (čekam da doleti) - na ebay.co.uk iako je NTSC verzija, al ne patim na to, samo da imam
Koju ste igru/hardver zadnje kupili?
Zadnja igra mu je witcher 3 digitalno preko steama, a zadnji komad hardwarea gtx 770.
Zadnji hardver Wii U (3. mjesec ove godine) a zadnje igre Mario Kart 8 i Splatoon.
Zadnja igra/e Mass Effect Trilogy (htio sam imati fizičku kopiju tih igara), a zadnji komad hardwarea - cijeli PC
Zadnji hardver koji sam kupio bio je 3DS, a zadnja igra, odnosno igre su FFVII, FFVIII i FFIX (PSN).
Zadnji hardver PS4,a igra Metal Gear Rising
Thief/gamepad
Gta 5,AC Black Flag/2 xbox 360 wireless kontrolera,sony wireless headset
Btw, ne morate navodit striktno i hardver i softver, nego može i odvojeno. Ak ste npr. samo jednu igru kupili - onda postate to, i tak dalje (just to make it clear)
Zadnja igra je bila Ni no Kuni (prosle god u 7 mj)
Ovaj mjesec.. FF Type-0 i Batman Arkham Knight (PS4), Rogue Galaxy (PS2), Fallout Trilogy (PC)
MGS, MGS HD Collection, MGS4 i uskoro Expansion Pass za The Witcher 3
MGS, MGS HD Collection, MGS4 i uskoro Expansion Pass za The Witcher 3To pirprema za MGSV
Zaboravio i Killzone Shadow Fall
O da
It has to be perfect
Pravi dragulj od igre! Sad kad je prošlo više od pola godine, kad se sve sleglo ipak mi je Alien a ne Inqusition goty 2014!
Alien je nešto sasvim novo i ne viđa se često ko ostale copy/paste igre. Priča se da se radi nastavak i stvarno se nadam da je to istina...
Pravi dragulj od igre! Sad kad je prošlo više od pola godine, kad se sve sleglo ipak mi je Alien a ne Inqusition goty 2014!Bas i ja razmisljao o tome Alien definitivno najbolja igra 2014.
Alien je nešto sasvim novo i ne viđa se često ko ostale copy/paste igre. Priča se da se radi nastavak i stvarno se nadam da je to istina...
Mislim da su rekli da se prodala igra u 2 mil i ovakvu igru Alien ime zasluzuje .. nadam se da ce nastaviti.
Upravo kupio za PS4 The Vanishing of Ethan Carter. Igra oko 4.3GB i sad update još toliko. Nadam se dobroj igri.
...Priča se da se radi nastavak i stvarno se nadam da je to istina...Da. Zvati ce se Aliens. Nece biti horror, nego FPS pucacina.
Ontopic:
Nisam odolio ovom 2. indie tjednu.
Rack N Ruin, Teslagrad, Defense Grid 2, Eufloria HD (Vita).
Ja zadnje kaj sam uzeo je Lollipop Chainsaw (PS3).