Super izgleda, ne vidim nikakve poveznice sa Tlou, gameplay bude vjerojatno ko i prije tak da nema brige.
Uspoređujem ga s tom igrom jer malo tko nije igrao TLoU, pa je nekako lakše da nju uzmem kao primjer nego neku manje poznatu.
Čeka se gameplay video, a pod time mislim 30-minutni non-stop gameplay, bez obzira da li je sa samog početka igre ili negdje u sredini. Jer ovaj trailer, tj. način na koji je režiran, baca na sve samo ne Resident Evil. Možeš ti reći što želiš o njem, i tu mi sada nabrajati sve one scene koje si upamtio ili možda neke spise koje si našao na podu i činili su ti se zanimljivima (pogotovo kad su ih pisali neki koji su na samrti), ali činjenica je da priča nikad nije bio razlog zašto bi se igrao Resident Evil već gameplay, tj. preživljavanje sa onime što nađeš putem. Na primjeru 3 Dead Space igre vidjeli smo kako se serijal može srozati i koliko se zapravo gubi sa dodavanjem novih stvari, i igra prestaje biti ono što bi prvenstveno trebala biti. Jednostavno imam osjećaj da će ovo pretvoriti u neku melodramu, a bogami, ni Marvin (crni policajac) mi baš ne izgleda kao netko tko je teško ranjen.
''We never meant for this to happen.'' Baš me zanima tko je to rekao i zašto. Claire i Ada, teško. Najbolje da je to bila Annette, za koju smo vidjeli da je luđakinja, što bi automatski usralo onakvog lika kakav i treba biti.
Gle, možda sam samo ja taj koji je pesimističan... I koji NE želi igrati igru u kojoj se zombiji kreću i ponašaju kao da su na LSD-u. I valjda sam jedini kojem Leonov humor i zajebancija u četvorci nikako nije sjela.
Remake prvog Resija nije mijenjao formulu i, koliko znam, ljudi se nisu bunili. Zašto je ovo tako drastično promijenjeno? I ne mislim pritom samo na kameru zguza što, da ironija bude veća, me trenutno najmanje smeta od svega što sam vidio.