foggy Tuhy Darkness in Capital? Pogledao sam video bez ozbira, samo si me podsjetio koliko je ova igra ispred mnogih koje igramo 😃
Tuhy Yep. Ma, igramo Ninju 4 na PS5, garant. Ima trofej da ubiješ ovog bossa sa komadom Dragon Ninja opreme. Očito aludiranje na Ryua 🙂 Možda teasaju NG4 sa ovim copy paste bossom (upokojio me desetak puta, gad, brz je) i Ryuovom opremom 🙂
foggy Tuhy Jebote toliko sam se fokusirao na Crasha da sam zaboravio na ovo. Velis reciklaz? Ili generalno ok? Ninja 4 davaj, jos malo izazova ne skodi.
master_x Ryu Hayabusha je bio već u Nioh-u,neznam sad u kojem od 3 DLC-a kao skriveni boss.Al i ja bih svakako volio vidjet Ninja Gaiden 4,ili neku kompilaciju svih NG igara.Bez Sigma podnaslova.
elder8472 Nije los ovaj zadnji dlc, al igrat sve isponova da otkljucas dlc na tezoj rezini je previse. Moram priznat da su opet sprckali scale u coop kao u nioh 1. Bosevi udaraju ko isus a i imaju pun kufer hp-a kaj je po malo vec jeftino. Pa opet u ovom dlc-u bosevi iz nioh 1, a onaj kreten lightning god of yomi ili kako je vise mi je popio zivce na WOTD i u Scrollovima.
Sorcerer There will be crossplay for players on PS4 and PS5. You can also transfer your save data between PS4 and PS5. Crossplay will not be available between PlayStation consoles and PC. https://wccftech.com/nioh-2-features-cross-gen-crossplay-between-ps4-and-ps5-but-no-crossplay-with-pc/
maverick Sorcerer imas na pc. tamo bar mozes lockat framerate kako spada iako normalnim ljudima nece smetati tu i tamo koji dip. pokusao sam prvi ni-oh dva puta igrati, ali sam odustao jer igra ima neki ruznjikav stil, cudno kretanje, a nisam bio ni level dizajnom opcinjen, barem onoliko koliko sam igrao, a nisam puno. ne znam ni sam dali je pametno probati dvojku ako je na istu foru.
foggy maverick Pate s level designom, ali svejedno odlicna igra. Daj joj priliku, mozes komotno drugi, odigraj 10-20h pa te mozda primi.
Sorcerer Koei Tecmo and Team Ninja have launched a new Nioh 2 update that lets players transform their character into Ninja Gaiden‘s Ryu Hayabusa. Once the update patch has been applied, the Ryu Hayabusa skin can be obtained from the Shrine Boons menu. https://www.siliconera.com/nioh-2-update-lets-you-transform-into-ryu-hayabusa/amp/
maverick foggy da znas da hocu pogotovo ako mi ti napravis lika koji slici onoj tvojoj koki kad si streamao dlc. Podsjetila me na DoA serijal.
Sanader Meni je Nioh 2 najugodnije iznenađenje, igrao prvi dio i nije me oduševilo a inače sam fan Fromovih igara. Odigrao Demone kod prijatelja na PS5 i onda sam se mislio što dalje sa životom i upiknuo Nioh 2 na nekoj bezobraznoj akciji. Čudo od igre, ušao sam u 100+ sati. I sad se mislim dali krenuti original ili ne.