Tema postoji na svakom forumu pa nema razloga da je nema ovdje. Ako može pod sticky? Samo se bojim da će biti prazna -.-
Wii U sam kupio u trećem mjesecu ove godine i trenutno imam 8 igara na disku i dvije na hardu (Pikmin 3 i Trine 2)

Zelda, Baya 2, MK8, Donkey, Splatoon, Zombi U, CoD, NBA 2k13

9 mjeseci kasnije

Za sada jedna, ali vrijedna:

Bayonetta 2, obično izdanje.

Sad samo cekamo razvoj onog wii u emulatora pa da i mi smrtnici probamo.

Evo i moje Wii U kolekcije:

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Super Mario 3D World
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
Mario Kart 8
Bayonetta
Bayonetta 2
New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U
Xenoblade Chronicles X
Splatoon
The Wonderful 101
Rayman Legends
Pikmin 3
Captain Toad: Treasure Tracker
Yoshi's Woolly World 
Your Shape: Fitness Evolved 2013
Kirby and the Rainbow Curse
Wii Party U

Imaš li fizičkih primjeraka, možda koju sliku da nam nabaciš? Nismo odavno vidjeli nečiju kolekciju, a tvoja je savršena za WiiU .

Sve su fizičke osim dvije, Xenoblade Cronicles X je limited edition

Imam nešto sitno i Wii igara :)

Welcome to the club :) itekako vrijedna. Koji ti je nick? Vidiš mogao bi ponovno preći sa kostimom od Jeanne.

Nakon prvog posta još sam kupio dvije igre: Xenoblade (limited edition) i Twilight Princess HD. Planiram još novu Zeldu kad izađe i vjerojatno Star Fox ako se pokaže da je dobra. I još se dvoumim oko Super Smash Bros jer nisam nikad igrao, a nemam sreće i stalno mi puca veza kod online igranja (samo na Wii U). Stavio sam skidati POkemon demo pa da vidim valja li čemu. E da, i Fatal Frame me zanima. Prešao sam demo i to je pravi old skul horor.

Lik super kolekcija! Daj mi reci kakva ti je Wonderful 101? Prešao sam demo i nije mi ostavio neki dojam. I kakav ti je Super Mario 3D?

Nick jos nemam buduci da jos nisam kupio konzolu, ali namjeravam kroz iducih nekoliko mjeseci, svakako prije nove Zelde.
Od ostalih igara planiram nabaviti ZombiU, New Super Mario Bros. U, Rayman Legends, TLoZ: The Wind Waker & Twilight Princess HD, Super Mario 3D World, Donkey Kong CTF, Hyrule Warriors, Captain Toad TT, Yoshi's Wolly World, Splatoon, Project Zero MoBW, Xenoblade Chronicles X, Pokken Tournament, Paper Maria i eventualno Star Fox Zero.

Welcome to the club :) itekako vrijedna. Koji ti je nick? Vidiš mogao bi ponovno preći sa kostimom od Jeanne.

Nakon prvog posta još sam kupio dvije igre: Xenoblade (limited edition) i Twilight Princess HD. Planiram još novu Zeldu kad izađe i vjerojatno Star Fox ako se pokaže da je dobra. I još se dvoumim oko Super Smash Bros jer nisam nikad igrao, a nemam sreće i stalno mi puca veza kod online igranja (samo na Wii U). Stavio sam skidati POkemon demo pa da vidim valja li čemu. E da, i Fatal Frame me zanima. Prešao sam demo i to je pravi old skul horor.

Lik super kolekcija! Daj mi reci kakva ti je Wonderful 101? Prešao sam demo i nije mi ostavio neki dojam. I kakav ti je Super Mario 3D?
Nisam još igrao W101, bila je prilika pa sam je uzeo (ta mi je jedina polovna u kolekciji), svakako će se igrati jer sam čuo sve dobro o igri, a i Kamiya rijetko razočara.

Što se tiće Super Mario 3d, igra je odlična, lijepa, zabavna, odlična za offline multiplayer, naravno gameplay maksimum...
Naravno postoji klasično Nintendovsko eksponencijalno povećanje težine ako se želi otvoriti bonus svijet(sve zvijezdice, markice, zastave do vrha)
A taj bonus svijet je priča za sebe, u svakom slučaju vrlo je težak i izazovan :)

Ipak meni je za nijansu bolji Donkey Kong Country: Tropical Freeze, koji je istina 2 d, ali 2 d savršenstvo, od levela, atmosfere, muzike, bossova, gameplaya, jednostavno čista perfekcija.

Što se tiće pucanja veze, koji ISP ?

Ha ha, i ja samo jednu igru za Wii U imam - Xenoblade Chronicles X (limited edition)

Ne planiram u početku puno igri kupiti; samo Twilight Princess i Fast Racing Neo (doduše, to nema na disku, barem koliko sam ja vidio).

Fast Racing Neo (doduše, to nema na disku, barem koliko sam ja vidio).
Istina, FAST Racing Neo je dostupan samo u digitalnoj verziji. Priča se da je to opako teška igra.

Lik prešao sam Donkey i slažem se da je igra odlična, jednostavno me oduševila.

Ne znam šta bi ti bio ISP? Par puta sam i pričao sam ljudima iz Nintenda i pokušali smo sve napraviti ali neuspješno. Možda je i do brzine jer imam onu najobičniju od tcoma.

Lik prešao sam Donkey i slažem se da je igra odlična, jednostavno me oduševila.

Ne znam šta bi ti bio ISP? Par puta sam i pričao sam ljudima iz Nintenda i pokušali smo sve napraviti ali neuspješno. Možda je i do brzine jer imam onu najobičniju od tcoma.
Meni online super radi, imao sam problema kada mi je provider blokirao određene portove, ali sam to riješio sa službom za korisnike, tako da je gotovo sigurno stvar u tcomu.

New Super Mario Bros. + New Super Luigi WiiU
NintendoLand
Wii Party U
ZombiU
Devils Third
Assassins Creed III Join Or Die Edition WiiU
Lego City Undercover WiiU Chase McCain Limited Edition
Project Zero Maiden Of Black Water Limited Edition
Xenoblade Chronicles X Limited Edition
Splatoon Amiibo Edition
Yoshis Woolly World Amiibo Edition
Legend Of Zelda Twilight Princess HD Collectors Edition

godina kasnije

Evo moje konačne kolekcije. Možda još nešto nabavim ali sve šta me zanima imam.

14 na disku i 2 na hardu (Pikmin 3 i Trine 2)

Trenutna Nintendo kolekcija, iako ima još nekoliko igara za Wii U koje bih htio nabaviti

+ The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (digitalno)

godina kasnije

Evo i moje Wii U kolekcije:

Još imam digitalno Pikmin 3 i The Legend of Zelda: The Wind Waker