Za sada jedna, ali vrijedna:
Bayonetta 2, obično izdanje.
Welcome to the club :) itekako vrijedna. Koji ti je nick? Vidiš mogao bi ponovno preći sa kostimom od Jeanne.
Nakon prvog posta još sam kupio dvije igre: Xenoblade (limited edition) i Twilight Princess HD. Planiram još novu Zeldu kad izađe i vjerojatno Star Fox ako se pokaže da je dobra. I još se dvoumim oko Super Smash Bros jer nisam nikad igrao, a nemam sreće i stalno mi puca veza kod online igranja (samo na Wii U). Stavio sam skidati POkemon demo pa da vidim valja li čemu. E da, i Fatal Frame me zanima. Prešao sam demo i to je pravi old skul horor.
Lik super kolekcija! Daj mi reci kakva ti je Wonderful 101? Prešao sam demo i nije mi ostavio neki dojam. I kakav ti je Super Mario 3D?
Nisam još igrao W101, bila je prilika pa sam je uzeo (ta mi je jedina polovna u kolekciji), svakako će se igrati jer sam čuo sve dobro o igri, a i Kamiya rijetko razočara.
Što se tiće Super Mario 3d, igra je odlična, lijepa, zabavna, odlična za offline multiplayer, naravno gameplay maksimum...
Naravno postoji klasično Nintendovsko eksponencijalno povećanje težine ako se želi otvoriti bonus svijet(sve zvijezdice, markice, zastave do vrha)
A taj bonus svijet je priča za sebe, u svakom slučaju vrlo je težak i izazovan :)
Ipak meni je za nijansu bolji Donkey Kong Country: Tropical Freeze, koji je istina 2 d, ali 2 d savršenstvo, od levela, atmosfere, muzike, bossova, gameplaya, jednostavno čista perfekcija.
Što se tiće pucanja veze, koji ISP ?