Nakon što se oslobodilo mista za igranje i igra je na akciji nisan puno razmišljao o kupnji, ali nakon što sam je zaigrao daj bože da san se još razmišlja jer ovo je užas...
JC3 mi je jedna od najboljih najdražih i najzabavnijih igri na ps4 i zato sam ovo jedva čekao ali ovo nema veze sa vezom.
Ne sićan se voznog modela u JC3 ali mislim da nije bio ovako loš, ponašanje auta je tragikomično a motora neigrivo, podignuta je izdržljivost primanja metaka i svega tako da ne triba paziti tražiti zaklon i to, neprijatelji kriminalno loši, sve one dobre stvari koje si kupio kroz igru sad su maknute pa nešto odma dobiješ a nešto ne, mapu sad otključavaš kroz neko debilno osvajanje pa moraš računati što osvojiti da bi ti se otključale misije za dalje, nema onog čiščenja gradova koje mi je bilo zakon ilio ga bar ja nevidin.
A misije ajme majko isusava svaka jebena misija ima neko čekanje dok se nešto hakira ili nešto brani dok se učitava, svaka misija...
Odigra san malo manje od pola igre i to je to niti volje niti želje više nema, ostaje maloj igra nek se gušta dok joj ne dopizdi pa brisanje.