SCUM je open world survival igra Gamepiresa i CroTeama koja bi trebala na Steamu izaći ovog mjeseca u Early Accessu.

Sve o igri na portalu:
http://www.ffa.hr/index.php/tag/itemlist/tag/SCUM

6 dana kasnije

Fenix treba napraviti video recenziju gdje u šumi kao na gifu vrtimo ovako jednog
ako nas uhvate panduri dok snimamo imat ćemo najjaču viderecenziju IKAD. Onako odvode te a ti se dereš SCUM SCUM SCUM

4 dana kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=jGQkGZQQ9Ls

Before-last-generation grafika me ne smeta, ali kao da kamera trza kad ju vrte oko lika. I to gadno.
Valjda će to srediti prije pušćanja na tržište.

Ne znam, meni ovo grafički izgleda dosta dobro, a trzanje će vjerojatno optimizirat.

Thumbnail ne znam koje je rezolucije i izgleda očajno, u pokretu to izgleda puno bolje koliko vidim.

2 mjeseci kasnije

evo izašla igra prije kojih sat vremena, 20$ košta, jel uzeo još netko osim mene?

evo izašla igra prije kojih sat vremena, 20$ košta, jel uzeo još netko osim mene?
Čini se vrh...super detaljna i prava survival igra.
Treba podržati naše momke.

Ja cu uzet i instalirat cim mi dode novi SSD

Koja je poanta ove igre?

Izgleda boring as fuck, bez uvrede ikom.

jučer sam lootao dva sata, ubio me neki peder i sav loot otiso u kurac 

Uzeo sam i ja. Nisam ništa skužio prva dva sata jer nikad nisam igrao ovakve igre, ali kad skontaš kako funcionira sve onda je prezabavno.

Dodaj me tyga na Steam hrvoje_hr. Ili samo klikneš na steam ikonicu ispod mojeg avatara

jučer sam lootao dva sata, ubio me neki peder i sav loot otiso u kurac 
Kako misliš peder, jel ti ga htio zavuć zguza?? 

fala bogu pa sam imao gace na sebi, inace bi fasovao

fala bogu pa sam imao gace na sebi, inace bi fasovao
Samo dupe k zidu! 

Ekipa u klanu zaigrala..bas ono sta Fenix kaze,kad skuzis onda je prezabavno..jucer jedan dobio hipertemiju,temperaturu 42,povracao svakih 10min i kad su skuzili da mu nemogu pomoci svi ga cekicima zatukli.

jebote sve ja pomislio pricas za pravo sta se frendu dogodilo hahaha