Fenix U ponudu stiže i limitirano izdanje PlayStation 4 konzole za kojim će suzu pustiti mnogi. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
veigue Da je to bar PRO model, Sony zašto nedaš i PRO specijalkeeeeeeee :,( Zato jer su ovo konzole koje su im ostale na zalihama, ali prefarbane.
ikral Da, PS4 se slabo prodaje i konzole stoje po trgovinama mjesecima i na kraju ih vrate proizvođaču koji ih ofarba da se lakše prodaju. Seems legit.
veigue Riječ je o običnim PS4 konzolama. Tko kupuje obične ako ima Pro na tržištu?Naravno, pomoglo bi kad bi pročitao post prije nego što ideš na njega odgovarati. Ali to od tebe ne očekujem.
renda Pa dobro, gle puno ljudi kupuje obicne jer vecina kupaca su roditelji kojima 4k nista ne znaci, vidim to svaki dan jer sam u toj grani posla.
ikral Vjerujem da se obični PS4 prodaje bolje od Pro, barem je tako bilo. Nije da se prestao proizvoditi izlaskom Proa, ali treba razumjeti odgovor, da.
Fenix Podsjetnik svima da ovo traje jos samo dva dana.Na ovo mozete iskoristit jos dodatan popust kojeg imaju clanovi FFA foruma. FCoine za popuste u SD mozete zamjenit ovdje.
veigue Fensi, ti zbilja ne čitaš. Pa lijepo sam napisao da sam u petak naručio preko Njuškala od nekog zagorca. Predviđam da će stići sutra.
veigue Demon's Souls na NG+ je najveće sranje koje postoji u poznatom svemiru. Bojim se da si u pravu. Trebat ću još kontrolera.
Denhit Već dugo igram PlayStation 4 i jako mi se sviđa ova igra, ali nedavno sam pronašao još jednu zanimljivu igru, ovdje https://book-of-ra-free.com/hr/trikovi . Book of Ra možete igrati besplatno iz zabave ili možete igrati Book of Ra kako biste osvojili pravi novac. Morat ćete se registrirati na stranici ako želite igrati pravi novac. Dakle, to će vam predstavljati problem, količina je mala. Plaćanjem malog iznosa imate priliku osvojiti značajne iznose.