Probao sam RS i The Crew, nije mi se svidjelo. Ostalo me ne zanima dovoljno da bih probao.
Razumijem da ti se ne sviđaju igre i nemoj me krivo shvatiti, ali ako nisi ni dao šansu novijim igrama, kako onda znaš da nisu top žanra ili da su samo srednja klasa igara? Nije ti se svidio Siege, u redu, ali stvarno je igra koja je krenula slabo da bi ju preporodio konstantan rad Ubisoftovog tima. The Crew je igra koja je dobila jednu ili dvije mini ekspanzije i izašla je prije 4 godine, iste godine kad i prvi Watch Dogs. Puno igara je od onda izašlo.
Assassin's Creed Origins je potpuno promijenio sistem borbe, stvorio otvoreni svijet koji više nije baziran na tornjevima, već na istraživanju, čišćenju kampova ili pronalaženju blaga u napuštenim egipatskim grobnicama. Far Cry 5 je možda ljudima dosadio, no isto je odbacio tornjeve i okrenuo se istraživanju mape gdje igrač odabere marker na mapi i na putu do markera ga odvuče sto drugih stvari jer je svijet kvalitetno dizajniran te stalno nešto novo nudi da odvuče igrača u samostalno istraživanje.
Ponavljam, razumijem da nisu tvoj tip igre, ali ne shvaćam ni kako bi netko mogao promijeniti mišljenje ako nije dao ni šansu igrama da mu promijene mišljenje. Ovo govorim samo zato što smatram da općenito igrači sami sebi oduzimaju šansu da se zabave u jednom Egiptu ili pak online s ekipicom.