Objavio/la: Punisher
I, da cujem Solid komentare jos se tebe i vipera ceka.
Kako ću bez spoiler tagova, ne ide.
Ali ukratko kao ogromnom fan-u ovo je ostvarenje snova, sve što sam poželiti mogao. Nero usavršen, devil breakeri su čudo, znači unijeli su kompleksnost i originalnost u igru kakvu sam samo poželjeti mogao.
Dante je objektivno najbolji character action lik ikad. Doslovno je kompleksnost njegovog igranja ostavljena vama na mašti. 4 side arma, 4 devil arma i 4 stila. Devil trigger (plus još nešto nešto), hrpetina comboa i sve switchable u istom trenutku. Nevjerovatno.
V mi je mixed bag. Da se razumijemo, originalan je i zabavan za igrati, naravno kad date vremena da savladate njegov stil igranja. I ima taman misija koliko treba s njim da vam ne dosadi. Međutim, pri zahtjevnijim težinama od DH, jednostavno shvatite koliko nije precizan i metodičan kao Nero i Dante. Postane slog.
Muzika je vrh, grafika kao što vidite iz priloženog vrh i trajnost je u mom slučaju neograničena.
Sad malo na mane. Priča mi je ok, ali nije u rangu DMC-a 3. Don't get me wrong, priča i ne bi trebala biti TLOU masterpiece jer ovo jednostavno nije takav tip igre, ali nekako mi je opet premalo Dantea i kraj (zadnje 3-4 misije) su mi skroz zbrzane. Detaljnije bih o tome kad budu spoiler tagovi nadam se.
Realno, Lady i Trish su baš neiskorištene u igri. Nisu odmah morale biti igrive (to očekujem u nekom dlc-u), ali u kontekstu priče mogli su biti malo bolje integrirani. A level dizajn je old school, arena za arena, ali tako i treba biti. Da budem iskren, malo mi fali onaj Gothic Dante iz ps2 ere, ali dobro, to već moja nostalgija govori iz mene.
Kao fanu 10/10. Pokušaću platinirati i ne mogu dočekati kraj radnog vremena kako bih nastavio igrati.
Kao "kritičaru" 9/10 zbog navedenih mana.
EDGE je fantastičan dojam igre dao (nema spoilera, staviću kao sliku da ne bude tona teksta, ali vrijedi pročitati):

@K. hvala ti na pohvali za slike, ali najviše zasluge ide developerima, bez kojih ni ja ne bih imao motivaciju da prikazujem njihov znoj i trud.