DarkPunisher DMC1 je igra koju sam odigro sigurno oko 30ak puta i nikad nisam primjetio da mi je borba van kadra.
DarkPunisher evo jedan video s kojim sam se nabrijavao jos ko klinac i pogledo ga tada bezbroj puta, pjesma brutalno pase!https://www.youtube.com/watch?v=3T_RdUPNg6k
DarkPunisher Da fkt je mix, sto moze bit i najbolja moguca stvar. Malo sam setting drugacije zamisljao al jbg vidjet cemo. Nero izgleda badass!Muzika je prelosa barem meni i Dante izgleda ko psihopat xdNema veze, bude to dobro!
Soul Po cemu u te 3 sec izgleda ko debil?Inace, day1 bez razmisljanja za mene. Kombat je tu, opak soundtrack također... Meni dovoljno :)
DarkPunisher Po cemu u te 3 sec izgleda ko debil?Inace, day1 bez razmisljanja za mene. Kombat je tu, opak soundtrack također... Meni dovoljno :)Ne izgleda ko debil al izgleda definitivno cudno nekak neznam. Zanima me bas kaj Vergil smjera, vidim da Nerinu ruku oce frajer
renda hahaah, #viper89neserisoul, pa s tom kosicom meni izgleda ko debil, sori :)shitri, zvuci mi ko japanese rock, inace ih mjesam uvijek.Ne vjerujem da je to Vergil, zadnje je bil Nelo Angelo i Dante ga je roknul, ne vjerujem iskreno iako moguce.
Soul Dobro, za frizuru si upravu... ali svidja mi se sto ima bradu xDVergil je onaj demon na pocetku sa plavim svijetlima, 100%
DarkPunisher Meni se cini da je. Definitvno je u igri i nije mrtav jer je samo "izaso" iz forme Nelo Angela padom Mundusa jer ga je on kontrolirao.Btw, govori se da je smjesteno poslje DMC2.
renda renda bait success xDmah, vise me muci NT, sugonje sugave prodane. Sad nema vise passion projekata idiotine.