Oće ovo bit bolje od Bayonette?
Jako je teško i nezahvalno uspoređivati igre koje još nisu niti izašle, a k tome nismo niti dobili prvi prikaz Bayonette 3.
Kritika je bila nešto sklonija Bayonetti, ali je uistinu nemoguće uspoređivati serijal sa 5 igara sa serijalom od samo 2 igre.
Što se gameplaya tiče, Baya i DMC se igraju i izvode na sasvim različite načine tako da sve ovisi o preferencijama pojedinaca.
Osobno, Bayonetta će mi uvijek biti bolja ali to ne znači da neću izlizati tipke igrajući DMC5.
Ustalom, nije niti bitno. Najvažnije je da svi uživamo u onome što volimo. :)
Ja se samo bojim da ce ovi butthurt western kriticari koji su obozavali DmC srat po igri iz razloga sto znaju kako je vecina fan basea popljuvala reboot (to su isto budale) i jer se nemogu pomirit da vise nece vidit svog edgy Dantea i cijelu tu pricu koja je amerikanizirana do bola.
DmC je zabavna igra, ali igra koja se kosi sa svime što je DMC kao serijal izgradio. Edgy Dante, koji se ponaša kao nadobudni srednjoškolac, objedinjuje apsolutno sve što ne valja s tom amerikaniziranom verzijom serijala i drago mi je što to nije zaživjelo.