dom Tocno se vidi da argentina i francuska imaju kriminalne trenere. Naručito dechamps.Izmjene su mu na razini čačketa,a drvo je trebao igrat od početka na tak staticnu obranu jer je odma nabacio asist ko mantinela.Stakor mali sugavi skrti. Ronaldo sa duplo losijom ekipom ono radi spanjolcima.A ova picka od trenera nece dybalu...
chono7 Island! <3U moru danasnjih placipicki, padavicara, teatralaca i glumaca imamo ovako old school ekipu koja igra nogomet najbolje kako zna. I bas su EKIPA!
DarkPunisher Ne kuzim to uzdizanje Islanđana, srčani su i daju sve od sebe to da, al taj njihov nogomet mi je odvratan. Teški bunker i slanje dugih i visokih lopta pa se možda nešto zalomi...a Sampaolia necu opce komentirat.
dom Ne kuzim to uzdizanje Islanđana, srčani su i daju sve od sebe to da, al taj njihov nogomet mi je odvratan. Teški bunker i slanje dugih i visokih lopta pa se možda nešto zalomi...a Sampaolia necu opce komentirat.Obrana je sastvni dio nogometa. Ne kuzim zakaj bi se samo moralo uzdizat u nebesa tehnicare sa postotkom lopte od 70% ,a ne disciplinirane i staložene defanzivce koji unatoc manjku talenta uspjavaju na taj nacin izvuc pozitivan rezultat.
chono7 Pa mozda zato sto su pokazali svu preplacenost danasnjih igraca. I jer igraju na granici svojih mogucnosti, svaku utakmicu. To je nesto sto neces vidjet kod ovih zvijezdica.
Fenix Kako se VAR pokazao dosad? Sad sam vidio da je poslužio svrsi kad su dali penal za Peru, ne znam kako bi bez toga vidio tako sitan ali bitan kontakt.EDIT: Slazem se s chonom, Islandjani se odmah dizu, bas igraju cvrsto. Navija se za njih.
DarkPunisher Nije da ja dizem Argentinu, ocajni su bili i kazem svaka cast na cvrstini al kad je defanziva ne sastavni nego i jedini dio nacina igre onda meni to ne pase jednostavno
ThaUrban EDIT: Slazem se s chonom, Islandjani se odmah dizu, bas igraju cvrsto. Navija se za njih.Kakav Hrvat. :Kako se VAR pokazao dosad? Sad sam vidio da je poslužio svrsi kad su dali penal za Peru, ne znam kako bi bez toga vidio tako sitan ali bitan kontakt.Zasad je VAR sjajan jer svaki put je dosuđeno kako treba. (od ovih tekmi kaj sam ja gledao)
dom Treba vise taj VAR ,na arg-isl je bilo nekoliko dvojbenih situacija.Inace ova tekma sad sasvim solidna,Schmeichel je izvrstan.
Brijac Tko jos navija za Prciju? Ajd da se i slozimo oko necega.Iako cu navijat za prčiju protiv Argentine samo da štakor ništa ne osvoji.
Zero - kažu da je skok igra Nigerijaca među slabijim stranama ove reprezentacije- treba izbjegavati ovakve visoke lopte "svijeće", tu su Nigerijci vrlo jaki :Ali odlično navijanje naših, po običaju smo tu među najboljima. Svaka čast.
Icek Jbt kakve veznjake I razigravače imamo, a stalno se preskače igra sa tim svijećama. Mi valjda nikad nećemo naučiti igrati po podu, polako, strpljivo, taktički. Napucaj loptu u protivničku polovicu i netko će možda pokupiti...