Ili se zeli prodati ili ima nesto osobno protiv Perisica, jer je dva puta ostavio Perisica da visi na 7 metara od gola sam, a on zavrsavao akciju. Nakon toga niti pogled, niti isprika niti opravdanje. Krama nije ni dodavao na prevenstvu, svaka lopta na boku dvije tri finte suta, bicikla i ispucavanje za golmana.
Upravo to! Evo Cole™ neko tko vidi istu stvar! I ja to napisem a ti mi uletis da se sramotim! Taj tvoj komentar ima isto znacenje kao sta si dobio nazad da kao neko ko vozi biciklu nemas pojma o nogometu!
Daleko od toga sta to je ili nije istina i sta ti chono nije trebao uskakat sa takvim komentarom..prvi si napravio istu stvar a naso si se uvrijeđen kasnije.I onda mi pojasnjavas Kramariceve igre u bundesligi.Stari ne zanima me.Pricamo o svjetskom prvenstvu i repki za koju osim gola rusima nije nista znacajno dao a pokazivao je da odskace od zajednistva i kolektiva a ne dodat u onoj situacije je sve samo ne normalno,pogotovo ne na ovaj nacin kako je Svemirsko Dete fino napisao "niti pogled,niti isprika".
Ajde ti sad Miro! Citiraj mi postove u ovom topicu di sam toxican i ponasam se kao da sve mogu i nisam opomenut.
Po tvojoj reakciji izgleda da covjek nesmije napisat da je repka odigrala lose a da ga ne prozoves srbinom! U finalu smo,uzivamo i zivimo san! Al to ne mjenja cinjenicu da jesmo bili losi protiv Danske a i Rusije prvo poluvrijeme. Nisu svi odmah srbi ako napisu kritiku na racun repke.Previse si se ufurao u velikog rvatinu,chillaj malo! Proci ce ovo,ohladit ce se,supker ce potrosit pare,ljudi ce se vratit kopanju kontejnera da nađu plasticne boce ..treba sad uzivati i zivjeti ovaj san ali nemoj bit primitivan...nemoj mi furat one spike kao kad BBB ili Torcida razbijaju izloge,kafice i ulice gradova u ime ljubavi prema svom klubu..