Icek Ja naprosto ne vjerujem. Sad me strah za brata ako osvojimo, jer je nakon ove tekme počeo zavijati I plakati. Ako dobijemo Francuze, srce će ga izdati.
Tuhy Ja,sam pijan ko kurtva, bog te jebo finale aaaaaaaaaa nejderm radit sutra tooooooooiiiii, mena meeeeeee
ikral Ovo nije normalno jebote! Svaka čast dečkima na buđenju i vrhunskom nogometu, pokazali su Englezima gdje im je mjesto.
ikral Stvarno su nadigrali Engleze, moram priznati da nisam vjerovao u prolazak ali sad vjerujem da mogu do zlata. Nothing to lose!
skyr3xx Mislim da će morati dosta popraviti igru, igrali smo dobro poslije 30. minute, ali mislim da će se morati mijenjati par stvari, prvenstveno Strinić, on nema što tražiti u prvoj postavi kada imamo Pivarića.
fensisuperstar SkyR3xX englezi su se istrošili jebački u prvom poluvremenu. igrali su jako prljavo, sudac je bio pristran njima u početku i glumili su poput Neymara. Ono što nisam očekivao je da će sudac u drugom poluvremenu biti donekle realan prema nama. Ono što mene iznenađuje koliko si englezi dopuštaju kad sramote svoju naciju tim ispadima bijesa i pokušajem fajtanja. 1 na 1 sa balkancem? You mad.I iskreno drago mi za svaki faul što smo im vratili. Za svaki žuti što smo dobili. Tko ih jebe. Play dirty now eat dirt. Jebem im mater.
19marksman89 Osvajamo bez grca.Najlaksa tekma nam je finale! Decki ce izac i zabavit se bez pritiska doslovno. A i trener nam je Zlatko Dalic,nije Srebrenko..