blowfish Ste za neki Fantasy? Ima onaj Mcdonalds kao i inače. Ako nas bude bar desetak, napravim ligu.
blowfish Kul, kul. Evo onda linka https://fantasy.fifa.com/en/leagues?code=676F676963676F6769632323383837313823234646412532302323435851593259515A...ili kod ako iz nekog razloga link ne radi: CXQY2YQZJa obično sastavim momčad pa zaboravim nakon 3 kola, ali potrudit ću se pratit
Fenix Mozes blowfish otvorit temu da nam je svima lakse pratit, a mozda se jos netko i prikljuci. Stavit cu baner na forum da vidi ekipa.Ako imate kakvu ideju mozemo i FCoinove ukljucit nekako.
Fico Ako nas bude dovoljno, onda podijeliti FCoin nagrade za prva tri mjesta.Možemo možda i kotizaciju od 10 ili 20 FCoinova uvesti.
zontra Apsolutno, Lovren je prvo sto sam stavio. Malo sam se preracunao, pa mi je i Strinic skoro zavrsio u momcadi :Momcad mi zasad ovako izgleda (ali jos cu vjerojatno mijenjati):CurtoisAlba - Boateng - Lovren - CarvajalCarrasco - Khedira - Behrami - KroosGriezmann - Kane
dom Muslera-Godin-D.Sanchez-Sidibe-Young-Dzagoev(samo za blejda)-Dele Ali-Cuardado-Griezman-Falcao-Hazard
blade Dzagoev ostaje bez prednjih kriznih u 12. minuti susreta otvaranja.Muslera, UzohoKimmich, Lovren, Guerrero, Kjaer, HegaziJames, Eriksen, Isco, Belhanda, ForsbergLukaku, Jesus, Rebićvezni red milijun bodova
Fico Ja sam u 3-4-3 formaciji.De GeaKimmich - Lovren - MarceloMüller - Casemiro - Goretzka (pretpostavljam da će igrati) - ForsbergKramarić - Jesus - Griezmann (C)Na klupi Caastels, Čaleta-Car, Ignashevich i Matić.
blade Sad baš pogledao Belgija-Kostarika 4, Belgijci se sprdaju, tercet Hazard de Bruyne Mertens treba zakonom zabranit. Nije pretjerivanje kad kažem da očekujem minimalno 6 golova u mreži Paname. Ljudi guštaju u razbijanju malih ekipa.