Totalno si fulao cijelu poantu.
1. ne znam kako bi sve izgledalo da Oluja nije uspjela, kao što ne znam ni kako bi svijet danas izgledao da se Jugoslavija nije raspala, da nije srušen berlinski zid, da su njemci dobili WW2, da nacisti nisu došli na vlast, da nije bilo industrijske revolucije, da nije bilo kršćanstva, da Rim nije pao i tako dalje. "What if" je dosta nezahvalan argument, eventualno može biti zabavna tema.
2. rat u Hrvatskoj je završio pred 23 godine, uopće je nepotrebno to uvlačiti u ovo
3. Albanija je država stara 100 godina i ne razumijem zašto bi bio problem ako netko pokazuje njihov znak
4. dobro, razumijem da je to zbog Kosova, ali opet Kosovo je proglasilo neovisnost pred 11 godina i Srbija nema nikakvu kontrolu nad unutrašnjom politikom i dulje od toga, pravljenje drame zbog butthurt gubitka je čisti pokazatelj idiotizma.
Ovo pokazivanje znaka je isto kao da igrač Srbije ide svoj gol slaviti sa podignuta tri prsta. Jel to isto provokacija? Jel provokacija ako hrvati pjevaju U boj na tekmama, pogotovo sa Srbijom? Jel prihvatljivo da uopće nosimo kockice na dresu? Jel opravdano i tada vikat "FIFA de urad' nešto"?
Momci su porijeklom albanci, nacionalni ponos im je jak i rado su posvetili golove Albaniji. Reakcija javnosti je čisti butthurt zbog gubitka i pokazuje da su srbi ti koji ne poštuju albance.
Ovo je tako smiješna situacija i samo dodatna potvrda koliko smo mi balkanci retardirani da poraz u jebenom nogometu koristimo za dramatiziranje.