Izrugivanja? Naslađivanje? Rekao sam činjenicu i stojim iza toga. Ronaldo i Modrić su trenutno za njega klasa na ovom prvenstvu. Lik nije za prvenstvo i gotovo. Bolje je bilo za Argentinu kad je otišao iz repke. Sve se svodi oko njega i onog trenera koji je kriminalan. Ne znam uopće kako su se oni uspjeli kvalificirati na prvenstvo sa ovakvom igrom. Točno se vidi da svaki igrač igra za sebe, previše tenzija, nervoze i nema kemije među igračima. Fali timska igra, a to za veliku reprezentaciju poput Argentine je ogroman propust. I ne zvati njihovog najboljeg igrača, Icardija, je kriminal, i baš zbog toga želim da ispadnu s prvenstva i nauče lekciju. Imaju toliko zvijezda, i onako igrati je stvarno žalosno.
I iskreno, ne volim Messija, i imam pravo reći što mislim. Nisam poput cijelog svijeta da mu se klanja i ližu dupe gdje god stignu. Ne hvala!
OK ne voliš Messija...u redu.
No hoćemo li stvarno zaboraviti da je on odveo Argentinu do koliko 3 finala Copa Americe i do finala SP-a 2014? Gdje nisu osvojili samo zbog onog panja Higuaina?
Daj...pa taj Messi je i izvukao Argentinu da se uopće kvalificira na SP ove godine.
Imaju trubu od trenera...zamisli ne staviti na popis Icardija? I onda u igri vaditi Aguera i ubaciti Higuaina? A ostaviti onoga Mezu? Bizarne odluke sa klupe.
A da ne govorimo o ne igranju Dyabale u sredini kao nekakvog kreativca...smiješno.