Još 22 dana do izlaska ako se ne varam. Nemrem dočekat. Trofeji ne izgledaju preteški, jedino treba vidjet kojih su dužina staze.
GRIP
Sviđa mi se glazba. Paše.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5mjv1uuXzA
Pao preorder, igra se skinila i sad se čeka sutra u ponoć.
Stiglo nekoliko recenzija.
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/grip
ThaUrban Je li igraš?
Do sada je samo jedan lik na PSNProfiles osvojio platinu. Trenutno igra ima čak 9 ultra rare trofeja.
Riješio sam 50% trofeja u prvom danu, a nakon toga sam uzeo pauzu, JER u Career modu Hard je stvarno HARD. Jesi ti krenuo?
Patch 1.3 je popravio par stvari, ali trofeji i dalje ne izlaze (čitam na psnprofiles)
Igrao prva 2 dana i onda prešao na druge igre. AI je jako nepošten.
2h i 10min prelazim turnir od 3 trke..
Završit ću ja to mamicu im njihovu. :
Svjetsko krumpiranje.
Igram T10 T2, nakon druge od tri utrke sam 7 od 10 vozača u poretku sa 400 bodova zaostataka za vodećim.
Podjela bodova
1. 2000
2. 1800
3. 1600 and so on
Zadnju trku osvajam i da da da, pogodite tko je prvi.
Znači SVJETSKO krumpiranje.
Eh.
Zadnji turnir u kampanji. Nisam siguran ni kako sam uspio do njega doći. Kad sam vidio koje su staze skoro sam pustio suzu.
1/3 najgora staza u cijeloj igri
2/3 u top 5 najgorih staza
3/3 vrlo kratka zajebana staza
I kaj sad? Da ko Emilijo radim novi acc? xD
Probao ovo na XOne...nisam fan.
Šteta.
Ako je nešto pozitivno, onda je to da developer sluša zajednicu na Discordu i radi na igri još uvijek.
Izgleda kao zabavna PS Plus igra.
Igra netko ovo? Kakav je online, single player?
Ja igram/igrao na PS4, igra je no skill, all luck (kad dođeš recimo u Tier 8 od 13, pa sve do kraja). MP me jedva spojilo jednom sa bratom, odvozili trku i to je to. To je bilo na početku, prije svih ovih update-ova. Mislim da je sad bolje. Ima sjajnih staza, ali ima i dosta onih za koje bih najrađe da nisu napravljene. Kaos.
Ja igram/igrao na PS4, igra je no skill, all luck (kad dođeš recimo u Tier 8 od 13, pa sve do kraja). MP me jedva spojilo jednom sa bratom, odvozili trku i to je to. To je bilo na početku, prije svih ovih update-ova. Mislim da je sad bolje. Ima sjajnih staza, ali ima i dosta onih za koje bih najrađe da nisu napravljene. Kaos.
Hm izgleda da ću preskočiti ili ako bude za 50-100 kn. A to za luck, ista stvar je u Mario Kart 8 (govorim za online) koliko puta bi završio u top 3 da sam imao samo mrvicu više sreće. Dva kruga sam među vodećima, onda me netko spizdi. Krenem i odmah me drugi pogodi i na kraju završim predzadnji -.-
Nisam ziher jesi na PC-u ili nekoj od konzola, ali uskoro će CTR izać (mislim da je 06. mjesec, but I could be wrong).
Ovo je dobra igra, za indie jel?
Frend mi je posudio GRIP.
Probao sam samo single player i sviđa mi se. Pogotovo kad se radi o indie naslovu. Na sivonji sam obožavao Rollcage Stage serijal..
Vidim da ima dosta jurilica, staza i izgleda sasvim okej.
resident_evil Dobra je igra,al kasniji eventi su nemogući.Što zbog brzine a što zbog catch-up sistema.