yakuza_stinger Očekujem da kažu kako su bili idioti sa "please be excited/understand spikama" i kažu kako vade iz mrtvih i rade novi Deus Ex. I datum izlaska KH3.
svemirskodete Tomb Raider, vjv jos Kingdom Hearts 3, malo dragon questa prije izlaska, neki trailer za FF 7, ekspanziju za FF14 mozda ukidanje clanarine, Hitmana 2..
veigue Vjerojatno gomilu razočaranja.Siguran sam da će biti riječ-dvije o Octopath Traveleru, a možda i neki FF spinoff najave. Novi Crystal Chronicles, možda?
svemirskodete Ma bilo je ok, MS nas je razmazija jucer. Od Square ionako nitko nista nije ocekivao pa..
cloud SvemirskoDete ok my ass. Što su konkretno najavili da nas može oduševiti/iznenaditi, a da nismo znali? Ništa. Sve već viđeno. Nisu se uopće potrudili.
veigue Gdje je Final Fantasy VII remake?U planu.BTW, onaj jedan lik kojeg su prikazali za FF XIV je pljunuti Dunban iz Xenobladea jedinice.
svemirskodete Uvjerili su me da ce Dragon Quest biti najbolji jrpg ikad , to je meni dovoljno. Volio bi da su pokazali kakav gameplay iz Platinumove igre ali ok ionako to nece prije 2020.