emilijo Emil iz Trogira.27 godina, jos malo 28.PlayStation omiljena platforma. Vlasnik samo PS3, a ubrzo i PS4.Igram uglavnom PlayStation ekskluzive.Trophy hunter.
maroon-gamer Dobrodošao samo nemoj puno peglati kako se PlayStation prodao u Turkmenistnu više od Xboxa/Nintenda i bit će super.
PS2MASTER Dobro. Sad mozes pisati u podforumu "prodajni rezultati". 8)A ca se igra na Plejki, as ti gospe, a?
petty-officer-john Najpopularnije pitanje na onom drugom forumu:Emilijo jesi to ti? : No, kad si već tu, onda welcome
Tuhy Sjetilo me večeras kako sam prije nekog vremena naletio na zanimljiv razgovor na PS Hrvatska stranici...razvaljo se od smijeha, poskrinšoto i zaboravio to u mobu.Al mislim da vrijedi podjelit
PS2MASTER Pravi se javio. Pff ko mi veli ( nesem ni iznenađen čak ).Znači, i ti ga podržavaš. Isti si ko on. :
Flipper Hahaha. Znao sam da ćeš se upecati. Dragi moj Kurta stvarno sam davno prerastao ta ratovanja oko konzola i igara. Svejedno mi je što se tiče toga stvarno. Nemoj se sekirati samo.Poslano s mobilnog telefona S7