veigue Naveo si samo jednog developera.*samovelim*Da napravimo listu studija koje je Sony kupio i na kraju zatvorio/uništio?
yakuza_stinger Ryu Ga Gotoku 1 & 2 HD kolekcija ima za Wii U. Izgleda da nisu u potpunosti privrženi bili Sonyju
emilijo Dva najveća Nintendo fanboya na ovom forumu stala u obranu svog omiljenog proizvođača konzola....
emilijo Ryu Ga Gotoku 1 & 2 HD kolekcija ima za Wii U. Izgleda da nisu u potpunosti privrženi bili Sonyju I koji je samo hit to bio.https://www.dualshockers.com/yakuza-1-2-hd-for-wii-u-sold-less-than-1878-copies-in-japan-in-its-debut-week/
veigue Ali ja ne branim Nintendo, već samo pljujem po Sonyju.Vjeruj mi, pljuvao bih ja po Nintendu da je lista studija koji je zatvorio barem do koljena Sonyju. Ali nije.
darkfenix Nintendo ce zauvjek svoj kriz nosit na ledjima zato sto su prodali Rare MS-u, a ovi ih unistili skroz... :)
Icek Da napravimo listu studija koje je Sony kupio i na kraju zatvorio/uništio?Veigue Ako bi ti se dalo, ja bi ga rado pročitao, baš me zanima (no sarkazam involved).
emilijo Vjeruj mi, pljuvao bih ja po Nintendu da je lista studija koji je zatvorio barem do koljena Sonyju. Ali nije.Toliko vlastitih studija Nintendo ima, a prva polovica ove godine za Switch tako fantastična što se tiče ekskluziva.
yakuza_stinger Sony toliko ekskluziva ima, a ti ni jednu ne igraš. Nisi čak ni pravi fanboj neg sramota za fanboja.
chono7 Sony uvjerljivo vodi po broju najgore ocjenjenih eksluziva na Metacriticu prosle godine. Takvih sranja nema ni na Steamu
yakuza_stinger Chono kad odigra God of War je odigrao više SONY ekskluziva nego ti. Ja bi se preispitao... Ono, idem kupit PS4 a igram Trackmaniu. Propo do dna kao rvacka vlada.
emilijo Sony uvjerljivo vodi po broju najgore ocjenjenih eksluziva na Metacriticu prosle godine. Takvih sranja nema ni na SteamuSvi znamo da PC ima najgore ekskluzive. Posljednja metascore 95+ PC ekskluziva je bila Baldur's Gate II iz 2000. LOL
chono7 Svi znamo osim tebe... Vidio sam ti profil na steamu i znam da igras pubg. Ne lazi vise po forumu, priznaj, otvori srce.
svemirskodete Kad krenete igrati igre radi igara ne radi izdavača, developera ili loga pod kojem su izašle puno više će te uživati u njima.