CroZac_Drake Kročili smo još jednom svijetom Lordrana, i to glađe no ikad! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
fensisuperstar meni je i dalje bezobrazno da vlasnici Dark Soulsa igru nisu dobili besplatno sa time da je igra basically 95% Dark Souls sa durante fixom
biver Ovo je prvenstveno za igrace koji DS1 nisu igrali. Prema tome u tom slucaju super, a igraci koji su odigrali igru vec prije nek sami odluce dal se isplati ponovno uzet prakticki istu igru.
svemirskodete Mehanika i kontrole su zastarijele, dalo se igrati prije 7 godina a sada nakon DS3 i Bloodbornea koji su brži, fluidniji i responzivniji mi je borba igrati ovo.
dom meni je i dalje bezobrazno da vlasnici Dark Soulsa igru nisu dobili besplatno sa time da je igra basically 95% Dark Souls sa durante fixomUnreal, kad pogledaš da su dali skyrim besplatno na kojem je bilo puno više posla. #wewantlostizalithfinished
Zero Ok, da rezimiramo, na PC-u remaster nema nekog smisla, pogotovo za one koji imaju original i uz to cijena nove (stare) igre je pljačka. I 20 eura je previše za ovo.
veigue Ok, da rezimiramo, na PC-u remaster nema nekog smisla, pogotovo za one koji imaju original i uz to cijena nove (stare) igre je pljačka. I 20 eura je previše za ovo.Tko još kupuje PC igre?