chono7 Kreatori bi zaista trebali napustiti prastarti IW pokretač i okrenuti se budućnosti. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Ne izgleda uopće loše tbh. No za ovako mega popularnu igru koja zarađuje milijarde svake godine, ne bi trebalo izgledati ne-loše, već spektakularno.
19marksman89 Ne izgleda uopće loše tbh. No za ovako mega popularnu igru koja zarađuje milijarde svake godine, ne bi trebalo izgledati ne-loše, već spektakularno. Jel ti ovo ne izgleda losehttp://youtu.be/6YDfUGr-XeU
veigue Meni su i PC i konzole spojene ne 720p TV, tako da meni sve lijepo izgleda....ali razumijem ekipu koja broji svaki pixel. I ja bih to radio da mi je plaća veća od 3300 kn, pa da mogu slagati svakih 12 mjeseci konfiguraciju od 15 000 kn.
Icek Pa ne izgleda loše. Ali s obzirom koliku zaradu godišnje generira te da imaju na raspolaganju financijsku moć da naprave apsolutno bilo šta, trebalo bi I moralo bi izgledati spektakularno.
chono7 Izgleda isto, to je problem, to je isti engine kao i kod PRVOG CODa, samo uljepsan. Vidi se na prvu kroz "papirnate" likove, animacije, zvukove, ali mozda uspiju i zavarat neiskusne.
Icek A čuj, prodat će se u 10+ miliona primjeraa, zaraditi milijardu plus ponešto stotina miliona kroz lootboxove i gazde u Activisionu sretni. Zašto mijenjati konja koji pobjeđuje.
cloud Solidno. Mogli su to oni puno bolje.A čuj, prodat će se u 10+ miliona primjeraa, zaraditi milijardu plus ponešto stotina miliona kroz lootboxove i gazde u Activisionu sretni. Zašto mijenjati konja koji pobjeđuje. Slažem se.
chono7 Icek™ to je istina, ali pisem cisto sa svog gledista. Meni je to postalo smijesno koliko recikliraju.
Icek Icek™ to je istina, ali pisem cisto sa svog gledista. Meni je to postalo smijesno koliko recikliraju.U (svakogodišnjim) nastavcima reciklaža je postala standard nažalost.
CroZac_Drake Kao što oni recikliraju igru, tako i vi reciklirate svoje komentare svake godine. Na kraju krajeva oni uberu lovu, a vama ostane ništa... možda se najbolje ostavit svega. Sad ko je tu lud...
svemirskodete Ja sam jedan od onih što puše ovo, cod je moj gulity pleasure i ako za 5 godina bude izgledao isto ko i sada opet ću ga igrati. Pogotovo Black ops koji mi je najdraži serijal.