Sterlok nije ni slicno, A Life ne postoji u dvojci. Postoje spawneri i lokalni AI kada udu u radijus od 100m. Offline ne radi, samo drzi NPCeve u cacheu. Usporedivat ovo sa jedinicom je totalno nezahvalno s obzirom da je opcenito nesto slicno u industriji napravio samo Rockstar sa RDR2.
U jedinici sam dozivio da mi se quest sam odradio na drugom kraju mape, jer je A Life inicirao sukob i outpost je ociscen. Takve stvari ne vidas cesto u igrama, ako i uopce.
Ovo je prazno i pusto. Ovo je trebala biti semi open world igra kao jedinica, a ne ovako jedan od najlosijih open worldova. Kako sam napisao, trcis po mapi od questa do questa, a toboze encounteri izmedu toga su samo proizvod loseg spawn sustava. Kad me napadnu 2 bloodsuckera, 6 svinja, 3 snorka i 30 bandita izmedu dvije tocke, ja izgubim stalker feel, zamori me i uopce nemam horor elemente kasnije u misijama. Da ne govorim kako stalkera nema, nema tog zivota u Zoni i ono sto je zapravo poprilicno prosjecnu igru sveukupno strpalo u sam vrh i legendarni status