Arcer chono Obavezno. Ja sam na žalost isto samo u prolazu vidio, želja mi je obići malo detaljnije. Nema boljeg kad odeš duboko u tunel/rudnik, okreneš se a iza tebe ništa osim mraka.
chono Uskoro patch 1.7 i izlazak za PS5, onda cu i zavrsiti igru. Gorak okus u ustima, gore od CP77, jer je daleko losija igra i uvjerljivo najlosiji stalker.
Sterlok Ja jedva čekam drugi prohod…ekspanzija, pa multi ako ga slože. Igrat će se deset godina s vremena na vrijeme.
Deadwalker I dalje čekam da popeglaju što misle još pa ću onda odigrati to. Nije da nemam što u međuvremenu 🙂
chono Deadwalker kako ce ga popeglat kad su failali open worldom? Od 90h igranja, 40h sam trcao od tocke A do tocke B
chono briatore kupi, igraj, vidjet ces. Praznog hoda ima koliko ces, a taj prazni hod je trebao biti esencija Stalkera, istrazivanje i A Life, toga nema, tako da imas samo bezglavo trcanje do objectiva, krkanje power napitcima za staminu
briatore Hoćeš reći da u svijetu između točke A do točke B nema ničega? Edit: pročitao malo temu unazad.
chono Vecinom ne ili ima previse u smislu da pobijes 5 snorkova, 3 bloodsuckera, dvije chimere i onda ti cijeli horor element igre ne postoji, jer su to sveli na Serious Sam napucavanje pa dosadi. Problem igre nisu bugovi i tehnicki problemi, glavni problem igre je los dizajn i open world. Ovo nije stalker
briatore Nisam nikad igrao niti jednog pa ćemo vidjeti, ali onda ipak vjv ne odmah po dolasku na PS5.
chono Ja ti govorim kao ponajveci fan Stalkera ovdje, pricekaj i ne trosi lovu. Mozda kojim cudom dotjeraju igru da barem kamuflira stalker iskustvo.