Garrus_V nije mi jasna ta bethesda nikako, proslih godina vecina njihovih igara nije se ni priblizila sale targetu a radilo se o vecinom nastavcima ili rebootima poznatih i jako dobrih igara. umjesto da probaju s kakvim novim ip-em oni izdaju nastavak za prosjecnu igru za koju nitko nikad nije trazio nastavak!? bas me zanima tko je pomislio da je to zapravo dobra ideja?igra izgleda dosta dobro i vjerojatno cu je nabaviti na popustu ali jednostavno ne znam i ne razumijem sto bethesda ocekuje od rage 2?
Panacea Meni je s druge strane baš drago što daju još jednu šansu igri iako nije bila uberhit, i to cirka 7 godina kasnije. A Bethesda sigurno za ovaj E3 ima pripremljen novi IP, možda onaj SF RPG o kojem se već dugo šuška. Rekli su da će im ovo biti najveći show u zadnjih par godina.
fensisuperstar A Bethesda sigurno za ovaj E3 ima pripremljen novi IP, možda onaj SF RPG o kojem se već dugo šuška.War
yakuza_stinger Vjerojatno sam jedini, al trailer mi baca neki Far Cry feel. A generalno se bojim da će nas čekat ni po čemu specijalna igra - po drugi put. Oh well, bumo vidli.
buz Baš je mix svega i svačega. Likovi mi vuku skroz na Borderlans, svijet na Mad Maxa. Ili će se kombinacija pokazat odličnom ili će biti meh, nema sredine.
Zero Vrhunski izgleda. Makar se nadam da će pored akcije riješiti i boljke prvijenca, ponajprije nepamtljive likove i priču.
viper89 sad tek skuzio, stara vijest al ovo uopce ne koristi idtech 6 vec avalancheov Apex engine (just cause 4)vec vidim da nista od 60 fps kao na idtechu na konzolama, cak je i rage 1 bio 60 fps na ps3 i 360 sa tim dosta otvorenim svijetom, poznavajuci avalanche ovo ce bit tehnicki krs
Zero Što je sasvim ok. Meni se ne čini kao tehnički krš, ali bitnije od toga, estetski je odlično. Guraju taj postapokalipticni punk, što izgleda stilski jako dobro. U maniri Mad Maxa, jel.
viper89 ni meni se ne cini krs po prikazanom al avalanche mi ne daje neku sigurnost pa zato kazem, pogotovo zbog just cause 3 u filmskih 12 fpsa. Ajd mad max je bio super ispoliran, za 30 fps igru a to je isto bio njihov engine ako se ne varamWar thanks za info
ibor4you Meni je prvi Rage sasvim solidna igra, ne znam zašto toliko pljuvanje po njemu. Kao ljubitelju Borerlenda i tog svijeta baš mi je fino sjeo u nedostatku sličnih igara. Vjerujem da ovo može samo biti bolje i naprednije.
Tuhy https://www.youtube.com/watch?v=nE6BnVrWwjUVjerojatno easy te pomalo tupav AI, ali samo napucavanje mi djeluje odlično.
Flipper Ja baš jedva čekam ovu igru. Valjda će mi Suhy za rođendan pokloniti. On iz Sancte za džabe uzme.