CroZac_Drake Fantastično postignuće za dame i momke iz studija Santa Monica. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
emilijo Ne samo na PS4, nego na svim trenutno aktualnim konzolama - dosad najbrže prodavana ekskluziva, Super Mario Odyssey, se u prva 3 dana prodala u "samo" 2 milijuna primjeraka.
PS2MASTER Ne samo na PS4, nego na svim trenutno aktualnim konzolama - dosad najbrže prodavana ekskluziva, Super Mario Odyssey, se u prva 3 dana prodala u "samo" 2 milijuna primjeraka.Samo za tebe : Halo 3 se prodao u 3.3 milje u 12 dana. GOW >>>> Halo
emilijo Dakle, najprodavaniji GOW do sada je trojka sa 5 milijuna, GOW za PS4 ide sigurno na preko 10 milijuna.Ovo su PS4 ekskluzive za koje očekujem da se prodaju preko 10 milijuna:1. Uncharted 42. Horizon Zero Dawn3. God of War4. Spider-Man5. The Last of Us Part II6. Death Stranding
chono7 Slabo je to. Sve zajedno se nece prodati kao pubg. Je stvarno tako malo ps4 igraca? Lagao si za sve one brojke, lazne su
milicevic87 GTAV se prodao u 90 milijuna, od toga čak 10 milijuna na Steamu. Koliko je ono PC gamera?Otprilike 2-3 milijarde pc-a ima na svijetu. 10 milijuna su mrvice za tako puno potencijalnih kupaca.
blade Jedno je sigurno. Da se GoW nije prodao u ovolikom broju ja bih ga sigurno prestao igrat i smatrao bi da igra nije za više od 60/100, jer ipak su prodajni rezultati ono za što me najviše briga, a ne sama kvaliteta igre.
CroZac_Drake Jedno je sigurno. Da se GoW nije prodao u ovolikom broju ja bih ga sigurno prestao igrat i smatrao bi da igra nije za više od 60/100, jer ipak su prodajni rezultati ono za što me najviše briga, a ne sama kvaliteta igre. To se podrazumijeva.