Ja davam ocjene po onome kako ja dozivim film i koliko mi je dobar.MENI! MOJA OCJENA ZA MENE,NE ZA VAS! Ne pada mi napamet pisat recenzije,soleci pamet drugima i davat "objektivne" ocjene siroj masi. Po ovome sta je pisao bas se vidi kako je pratio film.Sad je postalo "IN" cekat reakciju publike pogotovo kada je nesto dobro i onda se isprsit pa otic u kino sa povecalom i kao "sad cu ja pokazat da to nevalja". Danas svaka budala ima internet pa se svacije misljenje i ocjena nađu dali za film ili igru ili seriju.Ali mi se sere od "objektivnog" ocjenjivanja a da je kritika filmu kao u ovom slucaju npr. da on ne pusi to da su ovakva stvorenja zauzeli svijet jer bi ih sigurno sniperi rijesili.Koga briga jebo te?! I ako oces bas da te ispravim,neznam sta si gledao ali u niti jednom trenutku stvorenja NISU na kilometar cula niciji smijeh pa doletila.Mikrozvukove cuju samo kad otvore glavu i uho a disanje u onoj prostoriji nisu cula jer je okolo bilo vise zvukova i prostorija je bila poplavljena i sve ti je to bilo demonstrirano.Isto tako metak ih ubije samo kada "izađu" iz oklopa kao u onom slucaju u kojem ga je propucala na metar udaljenosti.Film nema klasicne jumo scare scene nego jednostavno nema zvuka i onda kad se nesto dogodi iz tisine u galamu u kinu te mozda cimne.Jedina prava jump scare scena su bili rakuni.Ok,kao horor,ovo uopce nije strasan film.Ako si otisao u kino sa zeljom da se isprepadas i navecer drzis vrata otvorena,da onda je ovo "los" horor.Ali je dobar film,pogotovo u moru horora zadnjih godina cija su tematika samo demoni,duhovi i paranormalna sranja,ovo je za promjenu malo zanimljivije bilo,pravo osvjezenje i sasvim solidno napeto.