Miro ja trenutno imam AOCov monitor koji koristi sharpovu matricu/panel i bio je u trenutku kad sam ga kupio best buy IPS na tržištu sa cijenom od 1100 kuna u admu (na popustu ofc :) ). Dan danas ne mogu naći ovoliko dobar monitor ispod 1700 kuna više :) Da sad kupim 4k monitor ne bi kupio ništa osim Acer Predatora. Alfa ekran. I kupit ću ga na popustu. Zato što sam điber i novac mi ne raste iz šupka. Mislim nikome od nas ne raste. Ali just saying.
Redovna cijena Samsunga UE40MU6172 UHD u sancta domenici košta 4100 kuna dok u protisu ga možeš kupit trenutno za 3200 kuna. Glavno pravilo: Guglaj jeftinije.
Što se tiče velikog Monitora Lg 43ud79 https://www.protis.hr/products/details/monitor-43-lg-led-ips-43ud79-4k-hdcp22-usbc-4xhdmi/122698 na popustu za 5600
(meni osobno prevelik ekran). Ja ne volim velike ekrane jer većinom filmove gledam na monitoru, imam jednu grdosiju od tva sa riješenim wallmountom i ne koristim ga više uopće. Stoji mi u radnji. Gdje god ga stavim pre blizu sam. Osim ako sam na krevetu. A nemrem filmove gledati sa kreveta, nije mi to to. U krevetu se spava i ševi. A i pixel density je u pitanju.
ali na kraju Miro
ma najbolje ti je ovog popravit, još malo skupljati pa kupit slijedeće godine LG 88-Inch 8K OLED TV. Digneš kredit. Nije frka. Bit ćeš glavni baja.
Nije ti bas neka analogija, jer za 1000kn mozes naci dobar monitor...
Koji baš i ne može glumiti TV u dnevnom boravku :)
ja imam philipsov 1080p tv iz 2018 kojeg sam uzeo u puli na popustu (joj što volim riječ popust *moist*) u gotovini za 1400 kuna. Koristim ga kao drugi ekran kad mi djevojka ne gleda TV
Bruka deal.