Meni se isto događa bar 5 puta na dan da pogledam na sat i kad god pogledam pokazuje 4.
Možda bi mu baterije trebao promijeniti...
No zaozbiljno, ja sam na sredini što se tiče vjerovanja u te stvari, nekada otkrićem neke nove informacije se nagnem na jednu ili drugu stranu ali jednostavno se to ne može znati pa ne pametuje ni pišem o tome.
Adinov spoiler me podsjetio na jedan YT kanal...
https://www.youtube.com/channel/UCiktSjhcPHipYBwfvkbijRA
Uglavnom, radi se o, očigledno, psihičkom bolesniku koji je zapeo oko toga da je engleski jezik božji jezik (već tu većina toga pada u vodu ali dobro) te NIZ godina SVAKODNEVNO objavljuje višestruki broj videa koji znaju biti i po par sati dugački. Praktički se samo time bavi po cijele dane. Skoro svaki video se uglavnom sastoji od pisanja na ploči bilo kakvih riječi na koje naiđe te njihovog "rješavanja" u smislu pretvaranja pojedinih slova u brojeve (A=1, B=2, C=3...) te njihovim zbrajanjem. Potom on te brojeve tumači na neki svoj način te svakoj riječi daje važnost. 54 je jako bitan broj jer je to zbroj slova u riječima "God" i "love" pa kada god može rasporedi slova tako da dobije taj broj. Također je na autu posvuda postavio značke "888" te je dobio upravo taj broj i na registarskoj tablici. Praktički nije imao nijedan video pregled dok se njegov video nije pojavio u komentarima na redditu pa se skupio manji broj ljudi koji ga je počeo pratiti i dobio je stotinjak subscribera od toga.
Još bih nevezano za ovu temu volio nešto napisati i raspravljati o postojanju sotone, egzorcimu, urocima i nekim drugim stvarima za koje nemam objašnjenje ali sam neke informacije čuo od obitelji i obiteljskih prijatelja i vjerujem da su 100% istinite, a u tom slučaju bih imao razlog postati "pravi" kršćanin, iako sam trenutno prije nekakav agnostik, ali o tome drugi put, ne da mi se sad, neka netko drugi započne s nečim ako ima iskustva iz tog područja, zanimljivo je čitati.
Ajde jedno kratko pitanje za početak jer je područje preopširno. Vjerujete li u uroke?