viper89 Kratosov novi početak ujedno je i preporod serijala. Preporod koji smo svi čekali. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
StarFox_N Odlična recenzija. Opsirno i detaljno. Iako imam tek 2 sata u igri zasada uz sve vidjeno se slazem s tobom. Remek djelo
blade In game razgovor Atreusa i Kratosa.Should we help the spirits?No.Why are the elves fighting each other?I do not care.Will any game this year be better?No.
19marksman89 viper89 ovo nije inace moj đir ali ovo "otac i sin" mi govori da cu morat odigrat svakako!
buz viper89 ovo nije inace moj đir ali ovo "otac i sin" mi govori da cu morat odigrat svakako! Ovo je svačiji đir.
yakuza_stinger Svaka čast na brzini s obzirom na timeframe u kojem si odigrao igru Samo se nadam da si pritom stigao uživati jer se čini da hitčina zaslužuje totalnu pozornost i odlično napisana recenzija, taman kako treba.
alexy Nezz, još uvik mi to nekako zvuči generično i ništa posebno. Vidit ćemo kad kolega prođe pa posudim.
DarkPunisher Hahah ja vise neznam jel ti stvarno trolas il sta? Svi pisu hvalospjeve a ti vec 5. puta govoris neznam meni to djeluje genericno xDviperu, odlicna reca! :)