FFA Nadamo se da ćete doći na naš prvi diskusijski panel! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
veigue Jesu, jer je vise toga ostavljeno interpretaciji i igracevoj masti. Eto, sad više nemam razloga doći kad je Čono sve spojlao. ;(
gusterko Jesu nekada su igre imale dušu da se seljački izrazim a danas je većini igara samo profit na prvom mjestu
Nocna_Mandragora Dođite na panel pa ćemo zajedno raspraviti. :) Nemojte se samo zaboraviti prijaviti (prijave ovdje) jer organizatorima je bitno da znaju koliko ljudi mogu očekivati (u slučaju da se javi više ljudi nego što stane u kafić, osigurat će nam prostor pokraj kafića).
maximalni Teško Max, taj dan vjerojatno idem gledat Infinity War :/pravi infinity war bude u Crnom mačku
veigue Dok god mi plaćate pšenično, ja sam miran.Znači, ako ne želite probleme, nosite mi cugu na stol.Hvala Bogu pa sam najstariji od svih, tako da vam mogu pričati priče iz vremena kad smo mi stariji igrali.
Fico Hvala Bogu pa sam najstariji od svih, tako da vam mogu pričati priče iz vremena kad smo mi stariji igrali.Veigue cca. 2045.
ThaUrban Hej, evo jedna ideja. Ako bi mogli riješiti da se puštaju pjesme sa soundtrackova raznih videoigri u pozadini.?
veigue Da, sviđa se samo tebi.Znam ja tebe. Donio bi neki treš soundtrack iz Toni Hovka ili NFS Underground.