Uzeo na saleu uz sve DLCjeve, I'm hooked brate.
Pola mercenary management (regrutiranje pilota, održavanje i kustomizacija mechova…) i pola ultra heavy napucavanje s BattleMechovima (dosta spori TTK, pozicioniranje, praćenje daljine neprijatelja i rangea vlastitog naoružanja i heat management su ključni inače troškovi za popravak budu veći od plaće.)

Sve mape su tipa zatvorenih arena, ali su ful lijepo odrađeni, svaki DLC daje još biomea: od zelenih polja i brdašca kao da su ih izvukli iz Haloa, do planeta koja su zatrpana starim željezom od starih bitaka pa do gradova…

Još sam krenuo čitat i lore, većina ovih mechova su dizajnirani preko 500 godina (igra kreće oko 3015-te) a ima ih masu, od malih scoutova od 20 tona do assault mechova koji imaju 100 tona i njih jedva čekam pronać, čak i čuveni Atlas II mech cause fuck yeah robot skulls!

Razlika između svake mech klase je huge, trenutno su mi najveći heavy hitteri dva Warhammer heavy mecha (još samo 39,998 mi fali, wait um… Krivi serijal)
Morao sam ovo izbacit iz sebe jer sam ful oduševljen igrom, imam skoro 20 sati a kad budem sakupio još više budem napisao malo detaljniji osvrt.