Ova kladionica ide u Blebetaonicu jer će biti kladionica za apsolutno sve što vam padne napamet. I još će te moći jako brzo zaraditi Fcoine. Kako bi funkcionirala ova kladionica? Predložite bilo što u što se želite kladiti i ponudite Fcoine. Prvi tko se javi i prihvati ponudu i imamo okladu. Nema limita, oklada može biti od 1 Fcoina pa do koliko hoćete. No nećete trebati stavljati 50 oklade uvijek (Primjer 2). Možete i staviti neke oklade gdje će te suparniku dati bolje/lošije izglede i zahtijevati više/manje uloga.
Isto tako, ja ću paziti da je sve prema propisima, pa čak i utjerivati dugove ako treba. Bit će tu i raznih ljestvica koje će donositi nagrade. Nagrađivat će se oni članovi koji budu najuspješniji u okladama. Pa će tako član sa najviše osvojenih oklada u tjednu dobiti 25 Fcoina od mene. Onaj sa najviše osvojenih oklada u mjesecu će dobiti 75 Fcoina od mene. No kako bih ja sve to mogao financirati (a i za usluge vođenja ljestvica i paženja na propise), postojat će mjesečna članarina. Ona će iznositi 50 Fcoina. Stoga napišite ako se želite učlaniti u 'Brzopoteznu Kladionicu' i onda morate do kraja mjeseca platiti članarinu.
Primjer:
U sljedećih sat vremena na forumu će biti preko 40 novih postova. Ulažem 20 Fcoina.
Čim se netko prvi javi sa riječju 'Prihvaćam', oklada počinje i gledamo koliko je postova u sljedećih sat vremena. Ako bude 40 ili više, onaj koji je prihvatio ponudu će morati isplatiti 20 Fcoina onome koji je predložio okladu. Ako bude manje od 40, originalni ponuđač plaća onome tko je prihvatio.
Primjer 2:
Fensi je prva sljedeća osoba koja će postati svoju sliku u temi 'Upoznajmo Fensija pomoću slika'. Ulažem 25 Fcoina.
No kako znamo da je to vrlo vjerojatno, nema previše smisla prihvaćat tu ponudu, pa vi možete dati protuponudu gdje vi ulažete samo 10 Fcoina. Oklada počinje ako je originalni ponuđač to prihvatio (ili neka sasvim treća osoba ako je ona htjela prihvatiti tu protuponudu i bila je brža od originalnog ponuđača). Uglavnom, ako je originalni ponuđač (ili 3. osoba) to prihvatila, kreće oklada. Ako Fensi stvarno bude prvi sljedeći sa svojom slikom, protuponuđač mora platiti 10 Fcoina originalnom ponuđaču. Ako netko drugi stavi sliku, onda originalni ponuđač mora platiti 25 Fcoina protuponuđaču.
Nadam se da vam je jasno. Ako imate dodatna pitanja, pitajte.
Tjedna ljestvica:
Mjesečna ljestvica:
Članovi: