yakuza_stinger Iscurilo je mnoštvo informacija, a i screenshotova! U rujnu komotno možemo reći zbogom parama. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek TFB je radio i Skylanderse gdje su napravili dobar posao, tako da ne sumnjam u tehničku kvalitetu trilogije.
emilijo Znači rumori su bili u krivu:- da će biti vremenska ekskluziva za PS4 (izlazi i za Xbox One na isti dan)- da će biti najavljena u ožujku (najavljena je u travnju)- da će na kolekciji raditi Vicarious Visions (na kolekciji radi Toys for Bob)- da će se zvati Treasure Trilogy (zove se Reignited Trilogy)
Icek Ma kupuje se DayOne bez razmisljanja, kao Crash i Wipeout.Ja sam lupio pre-order na Storu odmah čim se pojavio, nema tu šta previše razmišljanja.
kabegami Lupa me hype. Baš jako.Ali strah me je, sljedeći mjesec Kingdom Hearts 3 (vjerojatno) dobiva datum izlaska. Nadam se da neće izaći blizu jedan drugome, nemam toliko novaca. ,)
Icek Znas i sam da sam slab na sarene kutijice ;)A jos, ako su limene <3Za sada nema nikakve informacije o SteelBooku ili bilokakvom specijalnom izdanju. Nažalost.
Chaky Znas i sam da sam slab na sarene kutijice ;)A jos, ako su limene <3Za sada nema nikakve informacije o SteelBooku ili bilokakvom specijalnom izdanju. Nažalost. Znam. Cekao sam i Crasha do zadnjeg dana, pa uzeo obicnu verziju DayOne.Sad lijepo stoji na polici s svim neodigranim naslovima :))