Zaboravih poodgovarat
fox
A lanac se mora mijenjat pa sam to radio na 190000km. Postoji šansa da pukne u vožnji, barem kod tih nekih verzija. A kad mijenjaš lanac, mjenjaš i kuplung jer se vadi motor. Imao je recall EGR-a, pa se mijenjala usisna grana, pa klapna gasa, pa troši ulje svakih 3-4 kile kilometara (vjerojatno karike koje mi se nije dalo mijenjat) i još štošta. Dopizdilo mi je godišnje pizdit 1-2 tisuće €. Jedne godine sam (mislim 2023.) svaka 3 mjeseca bio na servisu za nešto i tu mi je već bio pun k tog auta koliko god da se lijepo vozi. A tek te ideje da moram svakih ne znam koliko ja njega stisnut i propuhat po obilaznici jer DPF se začepi brže nego išta jer eto, Euro norme. Tako da osobno samo biram benzince i svaki idući koji kupim na fosilno gorivo će bit benzinac. Jedino ženu ne mogu konvertirat na isto jer preferira lož ulje. Al dobro, ne možeš imat sve 😃
@banx tvoj je barem noviji, ovaj moj F36 je 2014. B47 bi trebao bit bolji nego N. Dosta manjkavosti bi trebalo biti popeglano. Al opet, ovisi u kakvom stanju Turčin radi u proizvodnoj hali BMW-a. Ak je dobar, sve super, ak se friško vratio doma s derneka, onda škart.
weky to mi je najjači dio. Samo pričat u šiframa i kraticama. Isti penis ko 4K UHD HDR 75" 2ms.