yakuza_stinger Morali bi zaštiti domaću industriju. Ameri isto nemaju problem s tim. Ako neće s carinama, neka onda daju poticaje na proizvodnju kao Kina za svoje. Mislim, opet će biti zamjetna razlika, ali valjda se dosad stvorila i neka reputacija i vjernost brandu. A ako će i oni fušariti, ne treba onda čuditi što će ljudi birati najbolji omjer kvalitete i pouzdanosti. Po prodaji za EU to bi bila valjda Dacia/Škoda.
Automobili
Nek dignu još cijene, može to još jače. Ja bum vozio svog starog minija još deset godina.
yakuza_stinger To su samo poceci kraja autoindustrije u europi. Ne mogu se nosit s jeftinom konkurencijom pa ajmo lupit carinu. Jer slobodno trziste ide samo u jednom smjeru.
Složio bih se s tobom da kineska država nije ulupavala ne znam kakve ogromne novce u svoje tvrtke (navodno samo u Byd vise od 3 milijarde eura poticaja) s ciljem da na zapadu imaju proizvode s izuzetno konkurentnim cijenama. Time ne mislim da Kinezi po pitanju električnih vozila nisu dogurali kudikamo dalje dogurali od Europe, no nije to bas najpoštenija tržišna utakmica. Da, kupci imaju tako skuplje automobile ovdje, no to je za Europu jedna od najvećih industrija da bi riskirali bez carinske zaštite.
U suštini, obična kupovina vremena za nužna restrukturiranja kakvo se sada npr događa u Volkswagen grupi.
Mislim da za HR tržište trebaju poticaji….nije cijela EU jednako razvijena pa nek bogata EU ima carine na kineski EV a nama nek ukinu carinu i PDV, i eto zelene tranzicije koja bi trebala biti svima u interesu. Eto nas svi an EV vozilima, fino si doma u garaži punim i ne znam kaj je trošak za gorivo i ne zagađujem ispušnim plinovima.
EU autoindustrija, hebe mi se kao što se i njima hebe za mene kad mi lupe cijenu od 50 000 eura za srednju klasu ili 30 000 za mali gradski auto.
Deadwalker ne pratim baš sve to, al sklon sam vjerovat da se jednom VW-u, BMW-u ili Mercedesu sigurno pogodovalo od strane države / unije na razne načine kad je to zagustilo. Samo se događa nasilna zelena agenda u svim oblicima i želi se napraviti nasilna tranzicija iz ICE u EL i sad možda po prvi put imamo potencijalni Detroit u EU. Ne vjerujem da ljudi žele plaćati baš takve premije na aute koji su vjerojatno kvalitetom slični Kineskima i pol ugrađenih elemenata dolazi od tamo.
Cijela EU je zadnjih par godina kompletno ridikulozna i svi plaćamo previše njihov igrokaz.
yakuza_stinger lobiralo se sigurno, kao što su sada lobirali za uvođenje carina. EU jedino što zna raditi je uvođenje hrpe besmislenih propisa koje u konačnici podižu samo trošak poslovanja što na kraju opet plate građani. Nisam niti ja za nasilne tranzicije, takve stvari bi se trebale dogoditi same po sebi sukladno inovacijama na tržištu. U protivnom imamo ovo što imamo - plaćanje premium cijena bez bilo kakve infrastrukture koje može podržati EV vozila te uz upitan ekološki učinak imajući u vidu kako do struje dolaze pojedine EU države.
Do tranzicije će doći svakako kad nestane fosilnih goriva i to je puno realniji cilj nego onaj do 2035. Sjećam se da se prije nekih 20 godina lupala prognoza kako će se to otprilike i dogoditi do 2050 negdje. Ali to je zasnovano na tadašnjim nalazištima, a nova se stalno otkrivaju, tako da je neka aktualnija prognoza do 2100. Do tada valjda nađu način kako učinkovitije proizvoditi vodik/struju…ili da se izume neke super baterije.
Dinosaurs go vroom!
- Uređivano
Kao prvo, složit ću se s buz-om i reći da vjerojatno nikad više neću francuza uzeti. Gledao sam onu dužu Kiu Ceed, Hyundai i30 isto onaj duži i Škodu Octaviju s time da mi je favorit bila Škoda.
Uglavnom, moj Peugeot 508 iz 2013. je u zadnji godinu dana počeo nešto zezati s elektronikom, a tamo od 8. mjeseca je skroz poludio, počeo stalno bacati greške sa svime iako je sve u redu. Rekoh idem to riješiti i punac mi preporuči auto električara Mika Autoelektrika iz Dubrave, reko mi je da je lika teško dobit na mob, ali je majstor i ako itko može popraviti to je on. Dovezem ja auto, lik skroz oke, odmah pitao je li to onaj Peugeot 508, kakve to greške baca, ima li veze s vremenom ovo ono. Sve 5. Za nekih tjedan dana zovem ja i začudo javlja se i kaže da je naručio neki BNS ili BMS (iskreno nemam pojma, ali tako nešto je rekao) kao nekakav kompjuter jer je u trenutnom našao tragove vode pa izgleda voda ulazi i dolazi do nekog kratkog spoja. Rekoh ima smisla jer se najčešće događa da baca greške kad pada kiša ili nakon pranja auta. Dobije on to i zamijeni za par dana, ali kao treba ga istestirati. Zovem ga svaka dva dana da vidim je li to istestirano i svaki put odgađa. Nakon tjedan dana napokon gotovo, sve radi. Odem tamo platim 320€, naravno bez računa, sjednem u auto, sve super, nema grešaka, ali naravno razmišljam kako to ne mora ništa značiti jer i prije nekad nije bacao greške, a nekad jest, ali rekoh, čovjek zna šta radi, vidio je tragove vode u tom dijelu koji je zamijenio i trebalo bi to biti to. Dođem doma, ostavim auto i za par sati žena negdje ide i šalje mi poruku da sve iste greške baca opet. Zovem lika, kaže nema problema riješit ćemo samo da dovezem auto. Odvezem nazad i sad slijedi užas. Prođe tjedan dana, zovem ga u petak i ne javlja se. Rekoh ajde, upozoren sam da se nekad ne javlja. Igrom slučaja vozio malog na trening u Dubravu pa rekoh idem navratiti tamo. Dođem tamo, a auto na ulici gdje sam ga i ostavio prije tjedan dana. Vidim radnika i pitam ga gdje je gazda, a on mi kaže na nekom školovanju cijeli tjedan i da samo gazda radi na mom autu pa mi ne može ništa reći. Znači reko mi je dovezem auto iako neće moći tjedan dana radit na njemu. Napominjem opet da auto vozi, znači bez problema sam ga mogao koristiti tjedan dana. Oke, odem doma i čekam još tjedan dana, opet zovem u petak i ništa, ne javlja se. Šalje kasnije poruku da je naručio ABS i čeka da stigne. Odgovorim mu na poruku da se neću miješati u posao, ali je li siguran da je do ABS-a jer auto baca i 10 drugih grešaka (jedna od njih je ABS). Začudo nazove me i kaže da je 99% siguran da je do ABS-a da kao ABS nekako jebe taj neki kompjuter da baca druge greške, rekoh oke, kad bi to moglo biti. Kaže sljedeći tjedan. Zovem sljedeći tjedan nekoliko dana i ništa, ne javlja se. Svratim opet tamo s treninga i kaže mora isprogramirati ABS, rekoh kad će to biti, kaže u petak. Zovem u petak i ništa. Sljedeći tjedan opet zovem nekoliko dana i ništa, šaljem poruke, ništa. Opet dolazim u petak, nema ga, ali radnik zna da nije isprogramirao ABS, ali vidim da je auto u radioni s dignutom haubom pa rekoh radi valjda nešto. Svejedno polako sam već lud, a znam da bi drugi ljudi davnih dana poludili. Došli smo do prošlog tjedna, zovem opet ko budala svaki dan ne znam koliko puta, šaljem poruke, ništa. Šaljem u četvrtak poruku da dolazim u pretprošli petak po auto bio popravljen ili ne, ako nije da ga vrati u stanje u kakvom je bio. Nit je nazvao nit je odgovorio na poruku. Ja u petak skužim da su Svi Sveti i rekoh neću ići, pošaljem u subotu poruku da sljedeći tjedan dolazim po auto kakav god bio. Ništa ne odgovara. Prošli četvrtak šaljem poruku da ću u petak popodne doći po auto i da bude ili popravljen ili u voznom stanju u kakvom sam ga dovezao. Nikakav odgovor. Sinoć ležim u krevetu znajući da ću doći kod budale i da će se praviti lud kao da mu nisam ni poslao poruku, nisam mogao spavati koliko sam razmišljao šta ću mu sve reći. Odvezem malog danas na trening i odem tamo. Auto u radioni s dignutom haubom, vidim njega, rekoh došo sam po auto. Izmotava se nešto, to je sad raskopano, ja to moram složit bla bla, kažem mu da me popravak više ne zanima, da ga zovem i šaljem poruke zadnjih mjesec dana i da on to ignorira, on se samo smješka kao nije stigo ovo ono. Ja izvan sebe, ne znam uopće šta reći budali. Kaže mi na kraju kao šlag na tortu da će ga sutra sredit jer je JOŠ SUTRA U Zagrebu i da će me zvati. Rekoh mu "da mi netko ponudi okladu od milijun eura da ćeš me nazvat ja bi se kladio jer nećeš, nit će složit auto", lik se smješka nekih jadnim smješkom kao da ispadne jadan jer on ne stigne ništa. Na kraju sam reko da ako ne budem mogao svoj auto odvesti sljedeći tjedan da ću mu zvati policiju.
Nije me zvao u subotu naravno, ali danas se vozim sa Škodom iz Osijeka i vidim zove pacijent. Kaže zamijenio je sve živo na autu, vozio ga je malo po Zagrebu, sve bilo oke, ali kad je došao doma i kasnije ga opet išao upaliti da je opet sve isto pištalo. Kažem mu da sam rekao da ni ne mora više popravljati, ali neka radi šta oće jer sam zbog njega kupio drugi auto. Na kraju je reko da ima još jednu stvar koju može probati na što sam mu rekao da napravi kako ga volja, da ja mogu doći po auto kakav je i dovezen kod njega.
Budemo vidjeli što će biti, naravno da bi htio da je auto ispravan da ga mogu prodati, ali nakon što me toliko izjebao da sam otišao kupiti drugi auto i nije me više toliko briga.
Znači uzeo sam Škodu Octaviju 2019.. 2.0 motor, 70tkm, Style oprema + još dosta dodatne, dodatni set guma - 17000€
Jedini minus kod Škode je da nema navigaciju. Ja sam bio 100% siguran da ima pa nisam u oglasu ni tražio da to piše, ali jbg, uzeo bi je ovako i onako.
Ako inače taj lik tako radi, pravo čudo što ga nitko dosad nije zadavio. Sretno s novim autom, Škoda bi trebala biti pouzdana.
Da je jedini, od auto elektricara do lakirera i mehanicara svi gomilaju auto bez da dirnu po 7 dana. Moze im se kad svaki stan ima po 3 auta a majstora nikad manje.
Brijac Kolko je to konja? VAG je grupacija pa ako ti je stalo do navigacije to možeš stavit naknadno vrlo lako i povoljno ako ima GPS modul (a vjerujem da ima). Ja kad sam kupovao Miatu tražili su mislim 3500 kuna ili tako neku nebulozu za navigaciju. Naravno nisam uzeo, našao na eBayu SD karticu s mapama Europe za 20$. Rekoh riskirat ću i uzet pa sve i da ne radi ako auto nema GPS modul. (S obzirom na cijenu koju su tražili bio sam uvjeren da nema i da zato toliko košta. Uglavnom, ubacim karticu i sve radi besprijekorno. Ekipa naplaćuje 3500 kn SD jebenu karticu.
Brijac Ne znam je li tako u Škodi da treba samo kartica, u Mazdi je. Ali ako imaš Android Auto i Carplay onda ti ovo i ne treba. Ja isključivo koristim Android Auto. U Mazdi 3 sam u standardnoj opremi dobio navigaciju, upalio sam ju 0 puta u 3 godine. Mislim da je nisam upalio čak ni da vidim kako izgleda. Samo Waze za muriju i kamere, a Google Maps za navigaciju.
Škoda ima Car Play i Android Auto. Samo se treba spojit i bluetoothom i wi fi-jem na MySkodaXXXX (iksevi su obično neki broj) i onda će radit navigacija, wapp i ostalo. Samo bluetooth povezivanje je handsfree za pozive. Barem Karoq ima tako riješeno.
Jel ima netko od vas možda Insigniu B? Pa da podijeli dojmove…
banx Moj buraz je karavana kupio iz 2019. pred par mjeseci. Curi unutra voda kad kiša pada, negdje u gepek. Onda smo išli gledati na internet gdje bi curilo pa sam skužio da u ove liftbackove, odn. u sedane curi isto ali još češće. Sve u svemu tipični Opel. Unutra je korektan, nije za past na dupe od ljepote, izgleda malo zastarjelo i dosta analogno s obzirom na godišta kad je proizveden. Pozitivno, mjesta za putnike iza kolko hoćeš, auto je izrazito prostran, zapravo sam ostao u šoku koliko je mjesta iza. Udoban je, on ima onaj 1.6 dizel sa 100 kW i ide dosta dobro s obzirom na težinu.
- Uređivano
I dalje mi nije jasno kako ljudi odgovorni za ovo dođu na takve visoke pozicije.