Ima tu još dječjih bolesti na startu koje je imala i jedinica. Animacije kasne, ako pada kiša u kvalifikacijama i krene utrka čuje se zvuk brisača i kiše na staklu nema, ali bome nema ni animacije brisanja. Grafički igra na običnom PS4 nije ništa spektakularno, OK je, ali to mi nije ni pretjerano bitno. U prve dvije utrke koje sam upalio su teksture letjele po cijeloj mapi i u izborniku kad prebacujem s auta na auto malo je to presporo, igra ima točno zadršku od sekunde dok se ne prebaci na drugi auto.
Ovoga puta ništa od toga nije dealbreaker jer vožnja je stvarno napravljena savršeno. Gušt se utrkivati i od one najslabije razine karijere. U PC1 sam mrzio kišu jer je pokvarila cijelu utrku, a oni suparnici su vozili kao da je suho vrijeme i nisam im ništa mogao, sada je narodno veselje kada pada kiša. Suparnici vidno uspore i muče se voziti po kiši. (možda su čak i prespori) Osjećaj aquaplaninga na volanu je izveden odlično, vjerno je prenesen u igru. Dogodilo mi se više puta na cesti IRL to i identičan je feeling u rukama.
Moram pokuditi činjenicu da odvozim najbrži krug u kvalifikacijama na kiši i vidim da ga nitko ne može skinuti, skipam do kraja kvalifikacija i odjednom sam 3. na startnom gridu, a 1. je odvozio na kraju 3 sekunde brže. Krug sam odvozio gotovo savršeno, može se par stotinki skinuti, ali ne 3 sekunde. A da je nerealno vrijeme, potvrdilo se za vrijeme utrke kad sam dotičnog ostavio na kraju 20 sekundi iza sebe u 10 minuta utrke. Ne volim kad me tako igra kažnjava i baca random vremena kvalifikacija. Pogotovo jer ne mogu modificirati koliko će kvalifikacije trajati. Ne želim pola sata voziti kvalifikacije za utrku koja ima 9 krugova i traje 10 minuta. Također, čini mi se da nisu baš dosta pažnje posvetili autima na prednji pogon, ima ih manje nego u prvom dijelu i nisu dobro napravljeni. U Clio cupu mi se događa lift off oversteer s tim da zavoj nije oštar i nisam pustio gas tako da se ne bi smjelo to događati.
Pohvala za sitne detalje poput drhtanja poklopca motora, brisača, ako se vozite po kiši iza nekoga na staklu vam bude više vode, nego kad nema nikoga ispred vas. Gran Turismo će imati jako težak posao, po sadržaju su već izgubili utrku, a vožnju bi trebali napraviti bolje nego što su ikad napravili, da bi barem u tom segmentu prestigli PC2.