maximalni pročitao sam, ali tražim drugo mišljenje   

Znači ja sam frapiran koliko je ovo dobro! Nisam očekivao da će ovo biti ovoliki pomak. Nisam očekivao ni u ludilu tako dobar handling model, takav dobar FFB; na volan se vozi strašno dobro. Prva igra koja mi na pamet pada kojom sam bio ovoliko oduševljen što se tiče vožnje na volanu je Forza Motrosport 4 još iz doba kada sam imao Porsche GT2 Fanatecov volan; ovo je impresivno! A još više mi se sviđa što su napravili s karijerom! Predivno je posložena, vizualno perfekcija! Već prvo prvenstvo je toliko lijepo i pametno napravljeno da već vidim da ću ovdje u igri imat 300 sati već! Tek sam isprobao par staza, no ovo što vidim je vrh! Znao sam da će sigurno poslušat fanove i da će nam dostaviti jako dobru igru, no ukoliko netko ove godine skine Project C.A.R.S. 2; bit će to vožnja generacije! Car lista je odlična u odnosu na predhodnika. Staze - pa nikad bolje i više!

https://youtu.be/zWA0C-9vp2Y

https://youtu.be/6kdV0aG73Rs

Čujem da je AI poprilično loš.

Da je isti kao i u jedinici nebi bio loš, a sumnjam da nije bolji.

Jučer tj. danas sam zabrazdio u pCarsu. 
Igram na normalnom PS4 i do sada nisam vidio previše bugova. Ponekad auti (zapravo više formule) znaju nenormalno odletjeti ako bude jači udar odostraga, jednom mi se zamrznula igra nakon obavljenog prvenstva (na kraju sam trebao zadnju utrku ponavljati) i jednom su se AI vozači uspjeli posudarati u rolling startu, utrka nije ni krenula još.
Screen tearing, flickering i framerate drop se rijetko dogode. Meniji znaju laggati, mislim da to glađe ide na Prou.
Grafički je vrlo impresivno, pogotovo za vrijeme kiše kada se staza smoči i počnu se formirati lokve.

Ali igra je odlična!

Ukomponiravanje promjenjivih vremenskih uvjeta u karijeru je pun pogodak, iako mećave i zaleđene staze komotno preskočim.  Mislim da su promjenjivi vremenski uvjeti i ogroman broj staza najveći aduti ove igre.

Jučer vozim Nordschliefe, dva kruga. Počinje pomalo oblačno, da bi mi nešto kasnije preko team radia dojavili kako postoji mogućnost da će kišiti. Prvo počne baš kap po kap, primjetiš pomalo na ekranu, kao kad skužiš da ti je pala kapljica na rukav, a prema kraju se postepeno pretvori u pravi ljetni pljusak. Odlična atmosfera!

Online sam nešto malo probao, ali čitam da ljudi znaju imati problema.

AI je ok, ali može ga se poštelati po volji. Ima slider za skillfulness i za agresivnost AI.

https://youtu.be/D4FUNndAok4

Promjenio sam, ne stignem promjenit sve kada uživam u giri. :)

Racing driverima je brzinomjer općenito nepotreban, samo brojač okretaja.

Ovo ne radi na sedmici?
Ne.

Jos da ubace touring aute iz ToCa2...

Bome silovito piče na rallycrossu.

Ima tu još dječjih bolesti na startu koje je imala i jedinica. Animacije kasne, ako pada kiša u kvalifikacijama i krene utrka čuje se zvuk brisača i kiše na staklu nema, ali bome nema ni animacije brisanja. Grafički igra na običnom PS4 nije ništa spektakularno, OK je, ali to mi nije ni pretjerano bitno. U prve dvije utrke koje sam upalio su teksture letjele po cijeloj mapi i u izborniku kad prebacujem s auta na auto malo je to presporo, igra ima točno zadršku od sekunde dok se ne prebaci na drugi auto.
Ovoga puta ništa od toga nije dealbreaker jer vožnja je stvarno napravljena savršeno. Gušt se utrkivati i od one najslabije razine karijere. U PC1 sam mrzio kišu jer je pokvarila cijelu utrku, a oni suparnici su vozili kao da je suho vrijeme i nisam im ništa mogao, sada je narodno veselje kada pada kiša. Suparnici vidno uspore i muče se voziti po kiši. (možda su čak i prespori) Osjećaj aquaplaninga na volanu je izveden odlično, vjerno je prenesen u igru. Dogodilo mi se više puta na cesti IRL to i identičan je feeling u rukama.
Moram pokuditi činjenicu da odvozim najbrži krug u kvalifikacijama na kiši i vidim da ga nitko ne može skinuti, skipam do kraja kvalifikacija i odjednom sam 3. na startnom gridu, a 1. je odvozio na kraju 3 sekunde brže. Krug sam odvozio gotovo savršeno, može se par stotinki skinuti, ali ne 3 sekunde. A da je nerealno vrijeme, potvrdilo se za vrijeme utrke kad sam dotičnog ostavio na kraju 20 sekundi iza sebe u 10 minuta utrke. Ne volim kad me tako igra kažnjava i baca random vremena kvalifikacija. Pogotovo jer ne mogu modificirati koliko će kvalifikacije trajati. Ne želim pola sata voziti kvalifikacije za utrku koja ima 9 krugova i traje 10 minuta. Također, čini mi se da nisu baš dosta pažnje posvetili autima na prednji pogon, ima ih manje nego u prvom dijelu i nisu dobro napravljeni. U Clio cupu mi se događa lift off oversteer s tim da zavoj nije oštar i nisam pustio gas tako da se ne bi smjelo to događati.
Pohvala za sitne detalje poput drhtanja poklopca motora, brisača, ako se vozite po kiši iza nekoga na staklu vam bude više vode, nego kad nema nikoga ispred vas. Gran Turismo će imati jako težak posao, po sadržaju su već izgubili utrku, a vožnju bi trebali napraviti bolje nego što su ikad napravili, da bi barem u tom segmentu prestigli PC2.

Psmtr sad cu jos morati uzimati volan uz ovo :

Nitko tko uzme volan radi ove igre neće pogriješiti. Radi se definitivno o najboljem feelu od svih igara ove konkurencije (GT, Forza, Assetto Corsa, Project CARS); pritom ne mislim na one baš simulacijske igre poput rFactora i sličnih...